Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΨΥΧΗ -Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ

ΧΑΝ ΙΝΑΓΙΑΤ
Ειδική Τιμή 12,93 € was 17,24 €
SKU
BK82029
Εξαντλημένο
Η Ψυχή δεν είναι ένα μικρό κομμάτι της ύπαρξής μας, αλλά μάλλον είναι παν ότι είμαστε. Το βιβλίο αυτό μιλάει λοιπόν για το σύνολο του εαυτού μας. Καλύπτει εκείνο το μέρος του μεγάλου ταξιδιού που έχουμε ήδη διανύσει από τη ρίζα της ύπαρξης μας και που δεν γνωρίζουμε, εξαιτίας των παροδικών και περιοριστικών εντυπώσεων που μας επιβάλλονται από τη ζωή στη γη. Επίσης καλύπτει εκείνο το ταξίδι που μας περιμένει μετά τη γήινη ζωή μας, μέχρι να φθάσουμε στην πηγή της ύπαρξή μας
Η Ψυχή δεν είναι ένα μικρό κομμάτι της ύπαρξής μας, αλλά μάλλον είναι παν ότι είμαστε. Το βιβλίο αυτό μιλάει λοιπόν για το σύνολο του εαυτού μας. Καλύπτει εκείνο το μέρος του μεγάλου ταξιδιού που έχουμε ήδη διανύσει από τη ρίζα της ύπαρξης μας και που δεν γνωρίζουμε, εξαιτίας των παροδικών και περιοριστικών εντυπώσεων που μας επιβάλλονται από τη ζωή στη γη. Επίσης καλύπτει εκείνο το ταξίδι που μας περιμένει μετά τη γήινη ζωή μας, μέχρι να φθάσουμε στην πηγή της ύπαρξή μας. Συνεπώς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τον αναγνώστη λόγω των σπάνιων πληροφοριών σχετικά με τη ψυχή, πολύ περισσότερο γιατί διαβάζοντας, το νιώθει κανείς ότι όλες αυτές οι πληροφορίες του προσφέρονται, από άμεση εμπειρία, από κάποιον που ίσως έχει διανύσει ένα σημαντικό μέρος αυτού του ταξιδιού.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΧΑΝ ΙΝΑΓΙΑΤ
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ISBN960-430-050-4
Σελίδες248
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top