Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟΥ

ΧΟΛΛ ΜΑΝΛΥ
Ειδική Τιμή 6,99 € was 9,32 €
SKU
BK82038
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Στο βιβλίο αυτό ο Μάνλυ Π. Χολ μας περιγράφει με γλαφυρό τρόπο όλο το ιστορικό του Άγιου Δισκοπότηρου μέσω των αιώνων και τους θρύλους γύρο απ' αυτό. Επίσης παρουσιάζει νέα στοιχεία για την Αδελφότητα του Δισκοπότηρου και για τα μυστήρια με τα οποία περιβλήθηκε. Σύμφωνα με τον συγγραφές το Δισκοπότηρο δεν είναι μόνο ένα σύμβολο του ανθρώπου, αλλά και όλου του κόσμου. Είναι το σύμβολο της αιώνιας αναζήτησης για την αλήθεια, αλλά και της καρδιάς της ανθρωπότητας που δέχεται την θυσία, τον πόνο και τις δοκιμασίες για να μεταμορφώσει σε απαστράπτοντα ήλιο της φώτισης
Στο βιβλίο αυτό ο Μάνλυ Π. Χολ μας περιγράφει με γλαφυρό τρόπο όλο το ιστορικό του Άγιου Δισκοπότηρου μέσω των αιώνων και τους θρύλους γύρο απ' αυτό. Επίσης παρουσιάζει νέα στοιχεία για την Αδελφότητα του Δισκοπότηρου και για τα μυστήρια με τα οποία περιβλήθηκε. Σύμφωνα με τον συγγραφές το Δισκοπότηρο δεν είναι μόνο ένα σύμβολο του ανθρώπου, αλλά και όλου του κόσμου. Είναι το σύμβολο της αιώνιας αναζήτησης για την αλήθεια, αλλά και της καρδιάς της ανθρωπότητας που δέχεται την θυσία, τον πόνο και τις δοκιμασίες για να μεταμορφώσει σε απαστράπτοντα ήλιο της φώτισης. Επιπλέον ο συγγραφέας αποδείχνει ότι τα Μυστήρια του Δισκοπότηρου είναι στενά δεμένα με την ιστορία των ευρωπαϊκών χώρων και έχουν σφραγίσει, όπως θα λέγαμε, τον πολιτισμό μας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΧΟΛΛ ΜΑΝΛΥ
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Σελίδες144
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top