Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ- ΑΠΑΝΤΑ (ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ)

Ειδική Τιμή 21,00 € was 28,00 €
SKU
BK82115
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Ο Ορφεύς είναι ίσως η μεγαλύτερη φυσιογνωμία της ελληνικής παράδοσης και ο ορφισμός βρίσκεται στο κέντρο της ελληνικής ψυχής. Η μελέτη του μυητικού συστήματος του ορφέως είναι η ίδια η μελέτη της αρχαιοελληνικής θρησκείας και των μυστήριων. Η ορφική κοσμολογία, η κάθοδος του ορφέως στον Άδη, τα ορφικά μυστήρια και η ζωή των ορφικών μυημένων παρουσιάζονται σε μια μοναδική ως τώρα ολοκληρωμένη έκδοση των ορφικών κειμένων
Ο Ορφεύς είναι ίσως η μεγαλύτερη φυσιογνωμία της ελληνικής παράδοσης και ο ορφισμός βρίσκεται στο κέντρο της ελληνικής ψυχής. Η μελέτη του μυητικού συστήματος του ορφέως είναι η ίδια η μελέτη της αρχαιοελληνικής θρησκείας και των μυστήριων. Η ορφική κοσμολογία, η κάθοδος του ορφέως στον Άδη, τα ορφικά μυστήρια και η ζωή των ορφικών μυημένων παρουσιάζονται σε μια μοναδική ως τώρα ολοκληρωμένη έκδοση των ορφικών κειμένων. Περιλαμβάνονται όλα τα ορφικά: σε αρχαίο κείμενο και μετάφραση-από τα αργοναυτικά, τα λύθηκα και τους ύμνους, ως τις ορφικές πινακίδες και τον πάπυρο του Δερβενίου. Έτσι αναφαίνεται σε όλο το μεγαλείο της η ορφική διδασκαλία που στοχεύει στη μύηση σαν μέσον για τη μεταμόρφωση και θέση του ανθρώπου μέσω της υπέρβασης του θανάτου.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ISBN960-430-094-6
Σελίδες427
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top