Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΕΒΙΤΣΗΣ - Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

ΜΠΕΓΖΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Ειδική Τιμή 6,28 € was 8,37 €
SKU
BK77033
Εξαντλημένο
Ο Χρήστος Μαλεβίτσης (1927-1997) κάλυψε με τη ζωή και το έργο του για τριάντα ολόκληρα χρόνια ένα κενό φιλοσοφίας στον τόπο μας και στον καιρό μας. Ως άλλος Σωκράτης και σαν αλλιώτικος Διογένης κυκλοφόρησε μέσα στην πόλη των Αθηνών μεταφράζοντας κλασικά φιλοσοφικά κείμενα της σύγχρονης ευρωπαϊκής σκέψης και σύγγραφοντας καίρια στοχαστικά δοκίμια που συναπάρτισαν τριάντα τόμους. Ήταν ο πρώτος νεοέλληνας συγγραφέας της μεταπολεμικής περιόδου, που από τα τέλη της δεκετίας του 1960, με δική του προσωπική πρωτοβουλία και ανύστακτη μέριμνα, μετάγγισε στη γλώσσα μας πλειάδα εκλεκτών φιλοσοφημάτων της δυτικοευρωπαϊκής σκέψης σε τόσο μεγάλη ποσότητα και με τέτοια ποιότητα λόγου
Ο Χρήστος Μαλεβίτσης (1927-1997) κάλυψε με τη ζωή και το έργο του για τριάντα ολόκληρα χρόνια ένα κενό φιλοσοφίας στον τόπο μας και στον καιρό μας. Ως άλλος Σωκράτης και σαν αλλιώτικος Διογένης κυκλοφόρησε μέσα στην πόλη των Αθηνών μεταφράζοντας κλασικά φιλοσοφικά κείμενα της σύγχρονης ευρωπαϊκής σκέψης και σύγγραφοντας καίρια στοχαστικά δοκίμια που συναπάρτισαν τριάντα τόμους. Ήταν ο πρώτος νεοέλληνας συγγραφέας της μεταπολεμικής περιόδου, που από τα τέλη της δεκετίας του 1960, με δική του προσωπική πρωτοβουλία και ανύστακτη μέριμνα, μετάγγισε στη γλώσσα μας πλειάδα εκλεκτών φιλοσοφημάτων της δυτικοευρωπαϊκής σκέψης σε τόσο μεγάλη ποσότητα και με τέτοια ποιότητα λόγου.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΠΕΓΖΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ISBN960-344-672-6
Σελίδες84
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top