Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ

ΚΡΕΜΜΕΖ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ
Ειδική Τιμή 6,90 € was 8,62 €
SKU
BK124360
Εξαντλημένο
Ο Χριστός είχε συνοψίσει όλη τη μαγική προετοιμασία λέγοντας: «Αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου» και «μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν». Όποιος γνωρίζει ακέραια αυτές τις αρχές και γνωρίζει να σωπαίνει, είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Τέλεια ευθύτητα της καρδιάς, σαφής αντίληψη περί του αγαθού, ολοσχερής αποστροφή για το κακό, μεγάλη αγάπη για τους ομοίους σου, ακηλίδωτη συνείδηση, καμία επιθυμία που να μην αποτελεί το καλό του άλλου, κανένας φόβος για το κακό που θα σε βρει καθώς θα κάνεις το καλό: ιδού πως ο μάγος είναι όμοιος με τον άγιο και είναι άξιος αυτής της μεγάλης ιδέας του αγαθού, που είναι ο Θεός
Ο Χριστός είχε συνοψίσει όλη τη μαγική προετοιμασία λέγοντας: «Αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου» και «μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν». Όποιος γνωρίζει ακέραια αυτές τις αρχές και γνωρίζει να σωπαίνει, είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Τέλεια ευθύτητα της καρδιάς, σαφής αντίληψη περί του αγαθού, ολοσχερής αποστροφή για το κακό, μεγάλη αγάπη για τους ομοίους σου, ακηλίδωτη συνείδηση, καμία επιθυμία που να μην αποτελεί το καλό του άλλου, κανένας φόβος για το κακό που θα σε βρει καθώς θα κάνεις το καλό: ιδού πως ο μάγος είναι όμοιος με τον άγιο και είναι άξιος αυτής της μεγάλης ιδέας του αγαθού, που είναι ο Θεός.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΚΡΕΜΜΕΖ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ
ΕκδότηςΤΕΤΡΑΚΤΥΣ
Σελίδες56
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top