Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΛΑΣ
Ειδική Τιμή 22,40 € was 29,86 €
SKU
BK263590
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η θεωρία εμφανίζεται ως τρόπος ενόρασης της σκέψης και υπο- κινείται από τη φαντασία του σκεπτόμενου υποκειμένου είτε από την ώθηση της σύγκρισης είτε από τη βασική ανάγκη που εντοπίζεται στο παρόν. Εάν επιτρέπει φως στη μορφή και στο περιεχόμενο των αντικειμένων, ή των γεγονότων και των φαινομένων που εξετάζει, τότε επιτυγχάνει σωστή διάγνωση και κατακτά τη σφαιρική αλήθεια της υπόστασής τους. Η θεωρία, επομένως, είναι μια ενορατική είσοδος στο πεδίο της σκέψης, μια είσοδος μέσω των πυλών και των λειτουργιών του στοχασμού, όπου γεννιούνται οι πιθανότητες της έννοιας
Η θεωρία εμφανίζεται ως τρόπος ενόρασης της σκέψης και υπο- κινείται από τη φαντασία του σκεπτόμενου υποκειμένου είτε από την ώθηση της σύγκρισης είτε από τη βασική ανάγκη που εντοπίζεται στο παρόν. Εάν επιτρέπει φως στη μορφή και στο περιεχόμενο των αντικειμένων, ή των γεγονότων και των φαινομένων που εξετάζει, τότε επιτυγχάνει σωστή διάγνωση και κατακτά τη σφαιρική αλήθεια της υπόστασής τους. Η θεωρία, επομένως, είναι μια ενορατική είσοδος στο πεδίο της σκέψης, μια είσοδος μέσω των πυλών και των λειτουργιών του στοχασμού, όπου γεννιούνται οι πιθανότητες της έννοιας. Η θεωρία αναζητεί τη γνώση ενώ έχει ήδη σχηματιστεί από αυτήν μέσα στο πεδίο του στοχασμού και επικεντρώνεται στην έννοια του φαινομένου και με την ιδιαίτερη σημασία της έννοιας αυτής, στον κοινωνικό κόσμο. Αγκαλιάζει την εμπειρία και μετασχηματίζεται, χωρίς όμως να χάνει την αποστολή της σε αυτό το γεφύρωμα. Η θεωρία είναι το κλειδί εκείνο που ανοίγει τον χώρο γνώσης της λειτουργίας του κάθε συστήματος. Συνεπώς, η πολιτική θεωρία με τη γνώση που διαθέτει αναφορικά με τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος, μας ενημερώνει εκθέτοντας το βαθύτερο νόημα της λειτουργίας του κράτους, του κόμματος, της κοινότητας, του κινήματος ή της κοινωνίας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΛΑΣ
ΕκδότηςGUTENBERG ΠΑΝ/ΚΑ-ΕΚΔ. ΕΠΙΧ/ΕΙΣ Γ.ΔΑΡΔΑΝΟΣ & Κ.ΔΑΡΔΑΝΟΣ
Barcode9789600114737
ISBN978-960-01-1473-7
Σελίδες407
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Δεκ 2011
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top