Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΚΕΙΜΕΝΑ ΗΘΙΚΗΣ

ΠΑΠΑΓΟΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ειδική Τιμή 4,37 € was 5,83 €
SKU
BK158241
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Στα άρθρα, που απαρτίζουν αυτόν τον τόμο και που γράφτηκαν στο διάστημα μιας δωδεκαετίας, εξετάζεται ο θεωρητικός χαρακτήρας της Εφηρμοσμένης Ηθικής και αναλύονται τα μείζονα ηθικά προβλήματα που ανακύπτουν στο πλαίσιο της ιατρικής πρακτικής και τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο των σχετικών συζητήσεων διεθνώς. Ο συγγραφέας αναλύει τα ηθικά διλήμματα που έχουν σχέση με την μεταμόσχευση οργάνων, την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, τον πειραματισμό στα ζώα, τους φακέλους ασθενών
Στα άρθρα, που απαρτίζουν αυτόν τον τόμο και που γράφτηκαν στο διάστημα μιας δωδεκαετίας, εξετάζεται ο θεωρητικός χαρακτήρας της Εφηρμοσμένης Ηθικής και αναλύονται τα μείζονα ηθικά προβλήματα που ανακύπτουν στο πλαίσιο της ιατρικής πρακτικής και τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο των σχετικών συζητήσεων διεθνώς. Ο συγγραφέας αναλύει τα ηθικά διλήμματα που έχουν σχέση με την μεταμόσχευση οργάνων, την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, τον πειραματισμό στα ζώα, τους φακέλους ασθενών. Παρουσιάζει επίσης θέματα όπως η σχέση της ηθικής με την ψυχανάλυση, η περιβαλλοντική ηθική, η ηθική στην Δημόσια Διοίκηση, τα δικαιώματα των παιδιών καθώς και το ζήτημα των κωδικών της επαγγελματικής δεοντολογίας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΠΑΠΑΓΟΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕκδότηςΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
ISBN960-02-1350-Χ
Σελίδες160
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top