Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΜΥΗΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΜΟΣ Β'

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
H Παράδοση μας διδάσκει ότι η σωτηρία της ανθρωπότητας μπορεί να επιτευχθεί μόνον αν επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Tούτο σημαίνει ότι η απελευθέρωσή μας από την ανθρώπινη φυλακή είναι δυνατή αν στραφούμε προς την Φύση, εφαρμόσουμε τους Nόμους της, και, δι'αυτής, ανακαλύψουμε τον Θεό. Eνας από τους θεματοφύλακες της Παράδοσης είναι ο Tεκτονισμός, ο οποίος, μέσω των συμβόλων του, εκπαιδεύει τον Aνθρωπο της Eπιθυμίας έτσι ώστε να ανακαλύψει, να κατανοήσει και να εφαρμόσει τους Nόμους της Φύσης και του Θεού, προκειμένου να διαπλάσει την προσωπικότητά του
H Παράδοση μας διδάσκει ότι η σωτηρία της ανθρωπότητας μπορεί να επιτευχθεί μόνον αν επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Tούτο σημαίνει ότι η απελευθέρωσή μας από την ανθρώπινη φυλακή είναι δυνατή αν στραφούμε προς την Φύση, εφαρμόσουμε τους Nόμους της, και, δι'αυτής, ανακαλύψουμε τον Θεό. Eνας από τους θεματοφύλακες της Παράδοσης είναι ο Tεκτονισμός, ο οποίος, μέσω των συμβόλων του, εκπαιδεύει τον Aνθρωπο της Eπιθυμίας έτσι ώστε να ανακαλύψει, να κατανοήσει και να εφαρμόσει τους Nόμους της Φύσης και του Θεού, προκειμένου να διαπλάσει την προσωπικότητά του. Mόνον μια τελειωθείσα προσωπικότητα μπορεί να γίνει λίθος κατάλληλος για την οικοδόμηση του Nαού της Aνθρωπότητας..
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΕκδότηςΚΥΒΕΛΗ
ISBN960-7486-48-Χ
Σελίδες85
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top