Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ

ΓΟΥΙΛΜΧΕΡΣΤ Γ.Λ.
Ειδική Τιμή 10,55 € was 13,18 €
SKU
BK124356
Εξαντλημένο
Ο ερευνητής σπάνια συναντά ελληνική βιβλιογραφία που να παρουσιάζει σαφώς τη φύση του Τεκτονισμού. Ακόμα και ονεοεισερχόμενος στο Τάγμα των Ελευθέρων Τεκτόνων, μετά τη μύησή του, συνήθωςπαραμένει δίχως μια ικανοποιητική εξήγηση του τι είναι ο Τεκτονισμός και για ποιο λόγο υπάρχει το Τάγμα του. Πρόκειται για ένα σύστημα θρησκευτικό; Για ένα σωματείο υπάρχει το Τάγμα του. Πρόκειται για ένα σύστημα θρησκευτικό; Για ένα σωματείο φιλανθρωπικό; Γιατί έχει εβραϊκή ορολογία; Τι νόημα έχουν οι τελετουργίες; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απαντά ο Γ
Ο ερευνητής σπάνια συναντά ελληνική βιβλιογραφία που να παρουσιάζει σαφώς τη φύση του Τεκτονισμού. Ακόμα και ονεοεισερχόμενος στο Τάγμα των Ελευθέρων Τεκτόνων, μετά τη μύησή του, συνήθωςπαραμένει δίχως μια ικανοποιητική εξήγηση του τι είναι ο Τεκτονισμός και για ποιο λόγο υπάρχει το Τάγμα του. Πρόκειται για ένα σύστημα θρησκευτικό; Για ένα σωματείο υπάρχει το Τάγμα του. Πρόκειται για ένα σύστημα θρησκευτικό; Για ένα σωματείο φιλανθρωπικό; Γιατί έχει εβραϊκή ορολογία; Τι νόημα έχουν οι τελετουργίες; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απαντά ο Γ. Γουϊλμχερστ, ο οποίος ως αξιωματούχος της ΗνωμένηςΜεγάλης Στοάς της Αγγλίας, αποφάσισε να σηκώσει το πέπλο του μυστηρίου που κάλυπτετον τεκτονισμό και να φέρει στην επιφάνεια το πραγματικό πρόσωπό του. Ο συγγραφέας αναλύει σε βάθος τον συμβολισμό και τη φιλοσοφία του ελευθεροτεκτονισμού,αποκαλύπτοντας το κρυφό νόημά του.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΓΟΥΙΛΜΧΕΡΣΤ Γ.Λ.
ΕκδότηςΤΕΤΡΑΚΤΥΣ
Σελίδες111
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top