ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Ειδική Τιμή 14,99 € was 19,99 €
SKU
BK137737
Εξαντλημένο
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας είναι ότι παράγει τρόφιμα με υψηλή προστιθέμενη αξία (π.χ. ελαιόλαδο, κρασί, τυριά) τα οποία χάρη στις σύγχρονες μεθόδους της Τεχνολογίας των Τροφίμων μπορούν να πωληθούν πρακτικά σε όλο τον πλανήτη. Για παράδειγμα, ο πιο δημοφιλής προορισμός του φιλέτου τσιπούρας ιχθυοτροφείου είναι η Μεγάλη Βρετανία χάρη στη συσκευασία υπό τροποποιημένη ατμόσφαιρα. Στο βιβλίο αυτό αναλύονται όλες οι σύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας αλλά και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων με σκοπό να δοθεί στον αναγνώστη ένα χρήσιμο εργαλείο σχεδίασης και παραγωγής τροφίμων με διατροφική αξία και εμπορευσιμότητα
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας είναι ότι παράγει τρόφιμα με υψηλή προστιθέμενη αξία (π.χ. ελαιόλαδο, κρασί, τυριά) τα οποία χάρη στις σύγχρονες μεθόδους της Τεχνολογίας των Τροφίμων μπορούν να πωληθούν πρακτικά σε όλο τον πλανήτη. Για παράδειγμα, ο πιο δημοφιλής προορισμός του φιλέτου τσιπούρας ιχθυοτροφείου είναι η Μεγάλη Βρετανία χάρη στη συσκευασία υπό τροποποιημένη ατμόσφαιρα. Στο βιβλίο αυτό αναλύονται όλες οι σύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας αλλά και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων με σκοπό να δοθεί στον αναγνώστη ένα χρήσιμο εργαλείο σχεδίασης και παραγωγής τροφίμων με διατροφική αξία και εμπορευσιμότητα.

Το βιβλίο είναι απαραίτητο για Χημικούς, Βιολόγους, Κτηνιάτρους, Γεωπόνους, Μικροβιολόγους, Χημικούς Μηχανικούς, Τεχνολόγους Τροφίμων, για εργαζόμενους σε τμήματα έρευνας και ανάπτυξης (R+D), για συμβούλους επιχειρήσεων, για υπεύθυνους διασφάλισης ποιότητας, για στελέχη επιχειρήσεων μαζικής εστίασης (chefs, Food and Beverage Managers) και για στελέχη διοίκησης επιχειρήσεων τροφίμων, αλλά και για όλους τους μη ειδικούς που θα θελήσουν να εντρυφήσουν στο μαγικό κόσμο των τροφίμων.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΕκδότηςΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘ.
Barcode9789603518334
ISBN978-960-351-833-4
Σελίδες240
Ημερομηνία κυκλοφορίας4 Οκτ 2010
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top