Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

CONTARI-ΛΕΞΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ

ΓΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ Β.
Ειδική Τιμή 5,49 € was 6,86 €
SKU
BK155620
Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
Κάθε ξένη γλώσσα γεννά λεξιλογικές δυσκολίες καθ'ότι ο κάθε λαός έχει τη δική του αντίληψη και τον τρόπο του να συνδέει τα πράγματα και τις ιδιότητές τους. Οι διάφοροι χαρακτήρες, ρόλοι και χαρακτηριστικά που συναντούμε εκφράζονται συχνά με τα Aντίθετα-Contrari. O εντοπισμός των Αντίθετων λημμάτων με μετάφραση, που αποτελεί μακροχρόνια δουλειά θα διευκολύνει τον Έλληνα μαθητή-σπουδαστή όταν έρθει σε γλωσσολογική επαφή με το φιλικό γειτονικό λαό της Ιταλίας
Κάθε ξένη γλώσσα γεννά λεξιλογικές δυσκολίες καθ'ότι ο κάθε λαός έχει τη δική του αντίληψη και τον τρόπο του να συνδέει τα πράγματα και τις ιδιότητές τους. Οι διάφοροι χαρακτήρες, ρόλοι και χαρακτηριστικά που συναντούμε εκφράζονται συχνά με τα Aντίθετα-Contrari. O εντοπισμός των Αντίθετων λημμάτων με μετάφραση, που αποτελεί μακροχρόνια δουλειά θα διευκολύνει τον Έλληνα μαθητή-σπουδαστή όταν έρθει σε γλωσσολογική επαφή με το φιλικό γειτονικό λαό της Ιταλίας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΓΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ Β.
ΕκδότηςΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Α.Ε.
ISBN960-343-454-Χ
Σελίδες124
ΔιαθεσιμότηταΚυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top