Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
Ειδική Τιμή 5,00 € was 10,13 €
SKU
BK157787
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
"Η σκιά του Παρθενώνα καθώς προβάλλει στον ορίζοντα της Αθήνας, μια οποιαδήποτε μέρα του χρόνου, μοιάζει με χάσμα στη συνέχεια της καθημερινότητας. Είναι μια ύπαρξη που έφτασε ως εμάς από τα βάθη των αιώνων, παραμένει όμως σύγχρονή μας. Είναι δίπλα μας, ανάμεσά μας, μας αφήνει αδιάφορους ή όχι, πάντως το ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να φύγει από εκεί. Ή εν πάση περιπτώσει ξέρουμε ότι αν κάποια μέρα, ο μη γένοιτο, ο λόφος της Ακρόπολης, για οποιοδήποτε λόγο, μείνει φαλακρός τότε η ζωή μας δεν θα είναι πια η ίδια
"Η σκιά του Παρθενώνα καθώς προβάλλει στον ορίζοντα της Αθήνας, μια οποιαδήποτε μέρα του χρόνου, μοιάζει με χάσμα στη συνέχεια της καθημερινότητας. Είναι μια ύπαρξη που έφτασε ως εμάς από τα βάθη των αιώνων, παραμένει όμως σύγχρονή μας. Είναι δίπλα μας, ανάμεσά μας, μας αφήνει αδιάφορους ή όχι, πάντως το ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να φύγει από εκεί. Ή εν πάση περιπτώσει ξέρουμε ότι αν κάποια μέρα, ο μη γένοιτο, ο λόφος της Ακρόπολης, για οποιοδήποτε λόγο, μείνει φαλακρός τότε η ζωή μας δεν θα είναι πια η ίδια.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
ISBN960-410-233-8
Σελίδες153
ΔιαθεσιμότηταΠεριορισμένη Διαθεσιμότητα
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top