Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΛΕΞΙΚΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΛΙΟ ΑΛΑΝ
Ειδική Τιμή 13,51 € was 18,02 €
SKU
BK81902
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Το έργο αυτό περιέχει όλους τους όρους και τις ιδέες που μπορεί να χρειάζεστε για να κατανοήσετε την αστρολογία και τις φιλοσοφικές διαστάσεις. Είναι χρήσιμο σαν πρακτικός σύμβουλος για τα ζώδια, τους πλανήτες, τους οίκους, τον ωροσκόπο, τις απόψεις τις δεκανούς, τα βότανα των πλανητών κ.α. Περιέχει επίσης μια εισαγωγή στην ινδική αστρολογίας και μια ανάλυση της ωριαίας αστρολογίας. Εξηγεί με απλά λόγια τους τεχνικούς όρους και δίνει μια εσωτερική ερμηνεία των διαφόρων στοιχείων της αστρολογίας
Το έργο αυτό περιέχει όλους τους όρους και τις ιδέες που μπορεί να χρειάζεστε για να κατανοήσετε την αστρολογία και τις φιλοσοφικές διαστάσεις. Είναι χρήσιμο σαν πρακτικός σύμβουλος για τα ζώδια, τους πλανήτες, τους οίκους, τον ωροσκόπο, τις απόψεις τις δεκανούς, τα βότανα των πλανητών κ.α. Περιέχει επίσης μια εισαγωγή στην ινδική αστρολογίας και μια ανάλυση της ωριαίας αστρολογίας. Εξηγεί με απλά λόγια τους τεχνικούς όρους και δίνει μια εσωτερική ερμηνεία των διαφόρων στοιχείων της αστρολογίας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΛΙΟ ΑΛΑΝ
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Σελίδες272
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top