Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (ΔΕΜΕΝΟΙ ΤΟΜΟΙ)

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Ειδική Τιμή 73,46 € was 97,94 €
SKU
BK77200
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
TΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ερευνητική ομάδα του κ. Νίκου Κυριαζίδη παρουσιάζει τώρα σε επτά χοντρούς τόμους τη λεκτική μηχανογράφηση των δύο κυρίων έργων του Μακρυγιάννη, που είχε πρωτοπαρουσιαστεί τρίτομη, το 1983, μόνο για τα Απομνημονεύματα. Ο πρώτος (όχι σελιδαριθμημένος) τόμος περιλαμβάνει τις ευανάγνωστες Εισαγωγές των τριων βασικών συνεργατών Στατιστικούς Πίνακες Λέξεων, Αριθμητικούς Πίνακες Συχνότητας Λέξεων, Αναλυτικό Λεξιλόγιο, Λεξιλόγιο κατά Μέρη του Λόγου, Αντίστροφον Πίνακα Λέξεων Πίνακα Συχνότητας Λέξεων - Λημμάτων και τον Πίνακα Συχνότητας Λέξεων
TΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ερευνητική ομάδα του κ. Νίκου Κυριαζίδη παρουσιάζει τώρα σε επτά χοντρούς τόμους τη λεκτική μηχανογράφηση των δύο κυρίων έργων του Μακρυγιάννη, που είχε πρωτοπαρουσιαστεί τρίτομη, το 1983, μόνο για τα Απομνημονεύματα. Ο πρώτος (όχι σελιδαριθμημένος) τόμος περιλαμβάνει τις ευανάγνωστες Εισαγωγές των τριων βασικών συνεργατών Στατιστικούς Πίνακες Λέξεων, Αριθμητικούς Πίνακες Συχνότητας Λέξεων, Αναλυτικό Λεξιλόγιο, Λεξιλόγιο κατά Μέρη του Λόγου, Αντίστροφον Πίνακα Λέξεων Πίνακα Συχνότητας Λέξεων - Λημμάτων και τον Πίνακα Συχνότητας Λέξεων. Οι υπόλοιποι έξι τόμοι, που αριθμούν συνολικά 2.845 σελ., περιέχουν τον απαραίτητο Συμφραστικό Πίνακα Λέξεων. Πρόκειται για μηχανογραφικό άθλο διεθνούς κλάσεως, του οποίου η εκδοτική πραγμάτωση οφείλει πολλά στο υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και σε ιδιωτική συμπαράσταση με επικεφαλής τον εκδότη Β. Παπαζήση.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕκδότηςΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
ISBN960-02-0937-5
Σελίδες3370
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top