Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

ΓΚΙΜΠΕΛ ΤΕΟ
Ειδική Τιμή 13,31 € was 17,74 €
SKU
BK81854
Εξαντλημένο
Ο Τέο Γκίμπελ, μέσα από αυτόν τον πλήρη οδηγό Χρωματοθεραπείας, εξηγεί το ιστορικό υπόβαθρο της χρήσης του χρώματος, την ολοκλήρωση αυτής της θεραπευτικής μεθόδου ανάμεσα στους αιώνες, καθώς και την εφαρμογή του χρώματος στις μυητικές τελετές των αρχαίων ελληνικών και αιγυπτιακών ναών. Επίσης αναλύεται λεπτομερειακά η σύγχρονη προσέγγιση στο χρώμα, καθώς και η χρησιμοποίησή του στη διακόσμηση, στο ντύσιμο, στο θέατρο και ως βοηθητικό μέσο στην ιατρική αγωγή
Ο Τέο Γκίμπελ, μέσα από αυτόν τον πλήρη οδηγό Χρωματοθεραπείας, εξηγεί το ιστορικό υπόβαθρο της χρήσης του χρώματος, την ολοκλήρωση αυτής της θεραπευτικής μεθόδου ανάμεσα στους αιώνες, καθώς και την εφαρμογή του χρώματος στις μυητικές τελετές των αρχαίων ελληνικών και αιγυπτιακών ναών. Επίσης αναλύεται λεπτομερειακά η σύγχρονη προσέγγιση στο χρώμα, καθώς και η χρησιμοποίησή του στη διακόσμηση, στο ντύσιμο, στο θέατρο και ως βοηθητικό μέσο στην ιατρική αγωγή. Προσφέροντας ένα πανόραμα, μια ιστορική οπτική και μια συγκεκριμένη πρακτική προσέγγιση στη χρήση του χρώματος, ο Τέο Γκίμπελ συνδέει όλα αυτά με τα πέντε πλατωνικά στερεά σχήματα. Μέσω της ιερής γεωμετρίας των Πυθαγορείων ο συγγραφέας περιγράφει το μοριακό πρότυπο υγείας στην παθολογία και τα κοσμικά πρότυπα ενέργειας της δομής του σύμπαντος, με τα οποία σχετίζεται και ο άνθρωπος. 'Ετσι το έργο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στον τομέα της Χρωματοθεραπείας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΓΚΙΜΠΕΛ ΤΕΟ
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ISBN960-430-036-9
Σελίδες224
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top