Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Ειδική Τιμή 11,73 € was 18,04 €
SKU
BK77244
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ.Ο εικονογραφημένος οδηγός που βοηθά στην ανάπτυξη ενός χαρούμενου και υγιούς παιδιού, γεμάτος με πρακτικές συμβουλές γιά τις καθημερινές συνήθειες, όπως το φαγητό, ο ύπνος, το ντύσιμο, και η τουαλέτα. Βοηθά τους γονείς να παρακολουθούν την υγιή ανάπτυξη του παιδιού και να αντιμετωπίζουν τις συνηθισμένες γκρίνιες, τις συναισθηματικές ανάγκες και τους φόβους του
Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ.Ο εικονογραφημένος οδηγός που βοηθά στην ανάπτυξη ενός χαρούμενου και υγιούς παιδιού, γεμάτος με πρακτικές συμβουλές γιά τις καθημερινές συνήθειες, όπως το φαγητό, ο ύπνος, το ντύσιμο, και η τουαλέτα. Βοηθά τους γονείς να παρακολουθούν την υγιή ανάπτυξη του παιδιού και να αντιμετωπίζουν τις συνηθισμένες γκρίνιες, τις συναισθηματικές ανάγκες και τους φόβους του. Παραθέτει με λεπτομέρειες ένα πλήθος δραστηριοτήτων παιχνιδιού, γιά μέσα και γιά έξω από το σπίτι, καθώς και προτάσεις γιά την ασφάλεια του παιδιού.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ
ISBN960-7927-11-7
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top