Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ ΑΔΕΝΩΝ

ΑΛΗ ΚΑΤΖΟΡΑΝ
Ειδική Τιμή 8,37 € was 11,16 €
SKU
BK82127
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Το βιβλίο αυτό θα είχε κερδίσει το στόχο του αν γινόταν αιτία ο αναγνώστης με τα γενικότερα φιλοσοφικά ενδιαφέροντα ή μεταφυσική προδιάθεση, να ασχοληθεί σοβαρότερα με τον εαυτό του και αρνούμενος να περιοριστεί μέσα στα στενά όρια των αισθήσεων και των διανοητικών ικανοτήτων, αναγνωρίζοντας ότι η ισχύς της ψυχής είναι χωρίς ελπίδα εμποδισμένη και συσκοτισμένη από το ατελές του σώμα, αφιερώσει δια μιας τον εαυτό του στην εντυπική αυτοεξέλιξη
Το βιβλίο αυτό θα είχε κερδίσει το στόχο του αν γινόταν αιτία ο αναγνώστης με τα γενικότερα φιλοσοφικά ενδιαφέροντα ή μεταφυσική προδιάθεση, να ασχοληθεί σοβαρότερα με τον εαυτό του και αρνούμενος να περιοριστεί μέσα στα στενά όρια των αισθήσεων και των διανοητικών ικανοτήτων, αναγνωρίζοντας ότι η ισχύς της ψυχής είναι χωρίς ελπίδα εμποδισμένη και συσκοτισμένη από το ατελές του σώμα, αφιερώσει δια μιας τον εαυτό του στην εντυπική αυτοεξέλιξη. Πρόκειται για μια εκτενή μέθοδο ή πιο σωστά για ένα σύστημα μεθόδων των οποίων η επεξεργασία και η επαλήθευση έγινε μέσα από την εμπειρία και την αλήθεια του ίδιου του συγγραφέα, ο οποίος έχοντας αντιληφθεί τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα στο ανθρώπινο ον, μελέτησε τον τρόπο ανάπτυξής τους. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου του δίνοντας 48 στάσεις μαζί με μια ειδική Αγωγή της Αναπνοής προτρέπει τον κάθε ενδιαφερόμενο σε μια αυστηρά προσωπική εργασία επί του εαυτού του η οποία οδηγεί, αναπτύσσοντας βαθμιαίως μια ισχυρή θέληση, στην Κυριαρχία επί του σώματος. 'Εχοντας λοιπόν ακολουθήσει κανείς αυτή τη διαδρομή και κερδίσει συνειδητό έλεγχο επί της κρυμμένης δύναμης μέσα στην ύπαρξή του καλείται στο δεύτερο και τελικό μέρος του βιβλίου να εφαρμόσει 7 στάσεις διαλογισμού που η κάθε μια οδηγεί και στην αντίστοιχη διέγερση ενός ενδοκρινούς αδένος. Ως αποτέλεσμα μεγάλες δημιουργικές και αναγεννητικές δυνάμεις που βρίσκονταν κοιμισμένες στην εσωτερική φύση του ανθρώπου εγείρονται σε δράση και μεταμορφώνουν τον άνθρωπο σε ένα υγιές και αρμονικό ον έτοιμο για ανώτερα πνευματικά επιτεύγματα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΑΛΗ ΚΑΤΖΟΡΑΝ
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ISBN960-430-095-4
Σελίδες119
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top