Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣΤΡΕΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ TURBO C++

Ειδική Τιμή 35,25 € was 47,00 €
SKU
BK76430
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣΤΡΕΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤURBO C++ Ο αντικειμενοστρεφής προγραμματισμός (ΑΣΠ, ΟΟΡ), η συγκλονιστικότερη "εφεύρεση" στην ανάπτυξη λογισμικού από την αρχή της εποχής των υπολογιστών, θεωρείται- χωρίς όμως να είναι- ο πιο δυσνόητος όρος της εποχής μας. Με αυτό το βιβλίο θα γνωρίσετε τις βασικές έννοιες του ΑΣΠ και τις εφαρμογές του στον καλύτερο, ίσως, εκφραστή του, την Turbo C++, η οποία αντιμετωπίζεται στο βιβλίο σαν ξεχωριστή γλώσσα, ανεξάρτητη από τη C
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣΤΡΕΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤURBO C++ Ο αντικειμενοστρεφής προγραμματισμός (ΑΣΠ, ΟΟΡ), η συγκλονιστικότερη "εφεύρεση" στην ανάπτυξη λογισμικού από την αρχή της εποχής των υπολογιστών, θεωρείται- χωρίς όμως να είναι- ο πιο δυσνόητος όρος της εποχής μας. Με αυτό το βιβλίο θα γνωρίσετε τις βασικές έννοιες του ΑΣΠ και τις εφαρμογές του στον καλύτερο, ίσως, εκφραστή του, την Turbo C++, η οποία αντιμετωπίζεται στο βιβλίο σαν ξεχωριστή γλώσσα, ανεξάρτητη από τη C.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN960-209-159-2
Σελίδες847
ΜεταφραστήςΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top