Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

BILL GATES - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ειδική Τιμή 15,08 € was 20,10 €
SKU
BK76451
Εξαντλημένο
BILL GATES - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο οραματισμός του ισχυρότερου άνδρα της πληροφορικής σχετικά με το μέλλον του χώρου των υπολογιστών έχει σίγουρα ιδιαίτερη σημασία για όλους όσους θέλουν να καταλάβουν την πορεία της πληροφορικής στο άμεσο μέλλον. Ο Bill Gates προσπαθεί να χαρτογραφήσει τις ανεξερεύνητες περιοχές που ανοίγονται μπροστά μας, στο κατώφλι της νέας ψηφιακής επανάστασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλά από αυτά που επαγγέλλεται το βιβλίο θα γίνουν καθημερινή πρακτική για όλο τον κόσμο μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια
BILL GATES - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο οραματισμός του ισχυρότερου άνδρα της πληροφορικής σχετικά με το μέλλον του χώρου των υπολογιστών έχει σίγουρα ιδιαίτερη σημασία για όλους όσους θέλουν να καταλάβουν την πορεία της πληροφορικής στο άμεσο μέλλον. Ο Bill Gates προσπαθεί να χαρτογραφήσει τις ανεξερεύνητες περιοχές που ανοίγονται μπροστά μας, στο κατώφλι της νέας ψηφιακής επανάστασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλά από αυτά που επαγγέλλεται το βιβλίο θα γίνουν καθημερινή πρακτική για όλο τον κόσμο μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN960-332-069-2
Σελίδες396
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top