Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

BORLAND PASCAL 7 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ειδική Τιμή 15,22 € was 20,30 €
SKU
BK76452
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
BORLAND PASCAL 7, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Το ιδανικό βιβλίο για σπουδαστές, καθηγητές, αλλά και αυτοδιδασκαλία. Μία άνετη εισαγωγή στην Borland Pascal 7.0, με καλοσχεδιασμένα μαθήματα και παρραδείγματα. Μάθετε να προγραμματίζετε με μία από τις αποδοτικότερες γλώσσες προγραμματισμού στον κόσμο. Ετοιμάστε εύκολα τα πρώτα σας προγράμματα με δομημένο και αντικειμενοστρεφή προγραμματισμό, για το DOS και για τα Windows
BORLAND PASCAL 7, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Το ιδανικό βιβλίο για σπουδαστές, καθηγητές, αλλά και αυτοδιδασκαλία. Μία άνετη εισαγωγή στην Borland Pascal 7.0, με καλοσχεδιασμένα μαθήματα και παρραδείγματα. Μάθετε να προγραμματίζετε με μία από τις αποδοτικότερες γλώσσες προγραμματισμού στον κόσμο. Ετοιμάστε εύκολα τα πρώτα σας προγράμματα με δομημένο και αντικειμενοστρεφή προγραμματισμό, για το DOS και για τα Windows.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σελίδες429
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top