Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

C ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ειδική Τιμή 16,88 € was 22,50 €
SKU
BK76750
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
C ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ Ένα χρήσιμο εισαγωγικό βιβλίο στη δημοφιλή γλώσσα προγραμματισμού C. Με απλά λόγια και επεξηγηματικές εικόνες και παραδείγματα, δίνονται οι απαραίτητοι ορισμοί και μέθοδοι εργασίας. Επίσης, ξεκαθαρίζουν όροι όπως οι δείκτες, οι οποίοι συνήθως τρομάζουν τους νέους χρήστες της γλώσσας C. Χάρη στη γενική μορφή των παραδειγμάτων, το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο εκμάθησης ανεξάρτητα από την έκδοση της C που χρησιμοποιεί ο αναγνώστης
C ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ Ένα χρήσιμο εισαγωγικό βιβλίο στη δημοφιλή γλώσσα προγραμματισμού C. Με απλά λόγια και επεξηγηματικές εικόνες και παραδείγματα, δίνονται οι απαραίτητοι ορισμοί και μέθοδοι εργασίας. Επίσης, ξεκαθαρίζουν όροι όπως οι δείκτες, οι οποίοι συνήθως τρομάζουν τους νέους χρήστες της γλώσσας C. Χάρη στη γενική μορφή των παραδειγμάτων, το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο εκμάθησης ανεξάρτητα από την έκδοση της C που χρησιμοποιεί ο αναγνώστης.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΕΦΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN960-209-268-8
Σελίδες342
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top