Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ACCESS 97 ΣΕ 20 ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ειδική Τιμή 6,47 € was 8,62 €
SKU
BK76562
Εξαντλημένο
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ACCESS 97 ΣΕ 20 ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η ελληνική Access 97 είναι η ισχυρότερη εφαρμογή βάσης δεδομένων, καθώς συνδυάζει ένα εντελώς νέο σχεδιασμό με μια πληθώρα νέων δυνατοτήτων και εργαλείων. Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζετε για την Access, από την εισαγωγή και το χειρισμό δεδομένων σε πίνακες μέχρι τα ερωτήματα, τις μακροεντολές, τη δημιουργία φορμών, και πολλά άλλα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ACCESS 97 ΣΕ 20 ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η ελληνική Access 97 είναι η ισχυρότερη εφαρμογή βάσης δεδομένων, καθώς συνδυάζει ένα εντελώς νέο σχεδιασμό με μια πληθώρα νέων δυνατοτήτων και εργαλείων. Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζετε για την Access, από την εισαγωγή και το χειρισμό δεδομένων σε πίνακες μέχρι τα ερωτήματα, τις μακροεντολές, τη δημιουργία φορμών, και πολλά άλλα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σελίδες198
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top