Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ MICROSOFT ACCESS 2002 ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

MICROSOFT
Ειδική Τιμή 22,13 € was 29,50 €
SKU
BK154173
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Το βιβλίο "Microsoft Access 2002 Βήμα Βήμα" είναι ένας οδηγός αυτοδιδασκαλίας. Θα σας μάθει να δημιουργείτε βάσεις δεδομένων, να τις επεξεργάζεστε, να τις ενημερώνετε, και να τις προετοιμάζετε για χρήση από μη ειδικούς, τόσο στον υπολογιστή τους, όσο και μέσω του Ιστού. Τα δέκα εύκολα και απλά μαθήματα του βιβλίου σας καθοδηγούν με σαφείς οδηγίες και πολλές εικόνες. Είναι εγκεκριμένο για τις εξετάσεις MOUS και περιέχει συνοδευτικό CD-ROM
Το βιβλίο "Microsoft Access 2002 Βήμα Βήμα" είναι ένας οδηγός αυτοδιδασκαλίας. Θα σας μάθει να δημιουργείτε βάσεις δεδομένων, να τις επεξεργάζεστε, να τις ενημερώνετε, και να τις προετοιμάζετε για χρήση από μη ειδικούς, τόσο στον υπολογιστή τους, όσο και μέσω του Ιστού. Τα δέκα εύκολα και απλά μαθήματα του βιβλίου σας καθοδηγούν με σαφείς οδηγίες και πολλές εικόνες. Είναι εγκεκριμένο για τις εξετάσεις MOUS και περιέχει συνοδευτικό CD-ROM.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςMICROSOFT
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN960-209-526-1
Σελίδες360
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top