Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

FLIGHT SIMULATOR 5 Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

Ειδική Τιμή 20,92 € was 27,89 €
SKU
BK76465
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
FLIGHT SIMULATOR Μόνο το να πετάς πραγματικά είναι ωραιότερο! Με τον προσωπικό σας υπολογιστή κι έναν προσομοιωτή πτήσης μπορείτε να μεταφέρετε αυτήν την εμπειρία στο σπίτι σας. Το βιβλίο περιγράφει διεξοδικά τα βασικά στοιχεία της πτήσης, που είναι απαραίτητα για να γίνετε άσσοι στον προσομοιωτή πτήσης Flight Simulator των Microsoft και Sublogic (για ΙΒΜ PC και συμβατούς). Παρουσιάζονται οι τυπικές διαδικασίες πτήσης και οι ελιγμοί, ενώ σας προσφέρονται σχέδια προσγείωσης για τα γνωστότερα αεροδρόμια των Η
FLIGHT SIMULATOR Μόνο το να πετάς πραγματικά είναι ωραιότερο! Με τον προσωπικό σας υπολογιστή κι έναν προσομοιωτή πτήσης μπορείτε να μεταφέρετε αυτήν την εμπειρία στο σπίτι σας. Το βιβλίο περιγράφει διεξοδικά τα βασικά στοιχεία της πτήσης, που είναι απαραίτητα για να γίνετε άσσοι στον προσομοιωτή πτήσης Flight Simulator των Microsoft και Sublogic (για ΙΒΜ PC και συμβατούς). Παρουσιάζονται οι τυπικές διαδικασίες πτήσης και οι ελιγμοί, ενώ σας προσφέρονται σχέδια προσγείωσης για τα γνωστότερα αεροδρόμια των Η.Π.Α. και της Ευρώπης, μαζί με αποσπάσματα από τους αντίστοιχους αεροπορικούς χάρτες. Επίσης, περιγράφεται πλήρως το νέο περιβάλλον του προγράμματος, με όλα τα μενού και τις νέες δυνατότητες. Μ' αυτά τα επαγγελματικά βοηθήματα, οι ηλεκτρονικοί ουρανοί είναι δικοί σας! Με λίγη εξάσκηση θα είστε σε θέση να πετάτε με ακρίβεια, να εκτελείτε τους πιο δύσκολους ελιγμούς, και να προσγειώνεστε πάντα με επιτυχία.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σελίδες494
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top