Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

INTRANETS

VAUGHAN - NICHOLS STEVEN J.
Ειδική Τιμή 14,07 € was 20,10 €
SKU
BK126108
Εξαντλημένο
Είστε διαχειριστής κάποιου δικτύου; Είστε στέλεχος μιας εταιρείας χωρίς ειδικές γνώσεις στα δίκτυα; Τα intranets θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, και με το βιβλίο αυτό θα δείτε άμεσα γιατί και πώς! Πρόκειται για έναν εξαιρετικό οδηγό, που εξηγεί τι πραγματικά είναι τα intranets και γιατί αποτελούν το μέλλον στη δικτύωση. Επίσης θα βρείτε λεπτομέρειες για τη μετάβαση προς το νέο σύστημα, ανεξαρτήτως αν θέλετε να ενσωματώσετε ένα intranet στο υπάρχον δίκτυό σας ή αν προτιμάτε να προχωρήσετε αποκλειστικά σε μια λύση με intranets
Είστε διαχειριστής κάποιου δικτύου; Είστε στέλεχος μιας εταιρείας χωρίς ειδικές γνώσεις στα δίκτυα; Τα intranets θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, και με το βιβλίο αυτό θα δείτε άμεσα γιατί και πώς! Πρόκειται για έναν εξαιρετικό οδηγό, που εξηγεί τι πραγματικά είναι τα intranets και γιατί αποτελούν το μέλλον στη δικτύωση. Επίσης θα βρείτε λεπτομέρειες για τη μετάβαση προς το νέο σύστημα, ανεξαρτήτως αν θέλετε να ενσωματώσετε ένα intranet στο υπάρχον δίκτυό σας ή αν προτιμάτε να προχωρήσετε αποκλειστικά σε μια λύση με intranets. Μάθετε από την αρχή τι πρέπει να περιμένετε σε κάθε περίπτωση και πώς να κάνετε την αλλαγή αυτή με τα λιγότερα προβλήματα. Το βιβλίο αυτό θα σας συνοδεύει για καιρό.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςVAUGHAN - NICHOLS STEVEN J.
ΕκδότηςANUBIS
ISBN960-306-205-7
Σελίδες320
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top