Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ COBOL

Ειδική Τιμή 11,41 € was 15,21 €
SKU
BK76543
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ COBOL Μια μεθοδική εισαγωγή στα σημαντικότερα στοιχεία της γλώσσας προγραμματισμού COBOL, της τυπικής γλώσσας για την κατασκευή εμπορικών εφαρμογών, που θεωρείται απαραίτητη για προγραμματιστές συτημάτων. Ενα βιβλίο με πολλά παραδείγματα σε MS-COBOL 4.5, που εκτελούνται και από άλλους μεταγλωτιστές, και επεξηγούν αναλυτικά τις DIVISION και SECTION, την επεξεργασία αρχείων, την λήψη απαφάσεων και την επαναληπτική εκτέλεση εντολών
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ COBOL Μια μεθοδική εισαγωγή στα σημαντικότερα στοιχεία της γλώσσας προγραμματισμού COBOL, της τυπικής γλώσσας για την κατασκευή εμπορικών εφαρμογών, που θεωρείται απαραίτητη για προγραμματιστές συτημάτων. Ενα βιβλίο με πολλά παραδείγματα σε MS-COBOL 4.5, που εκτελούνται και από άλλους μεταγλωτιστές, και επεξηγούν αναλυτικά τις DIVISION και SECTION, την επεξεργασία αρχείων, την λήψη απαφάσεων και την επαναληπτική εκτέλεση εντολών.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σελίδες216
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top