Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

QBASIC ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ MICROSOFT

Ειδική Τιμή 17,12 € was 22,83 €
SKU
BK76485
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ MICROSOFT ΓΙΑ ΤΗΝ QBASIC Η QBASIC είναι η νέα πανίσχυρη γλώσσα προγραμματισμού που συνοδεύει τις εκδόσεις 5 και 6 του DOS. Ακόμη κι αν έχετε μικρή ή και καθόλου εμπειρία προγραμματισμού, στο βιβλίο αυτό θα βρείτε μία πλήρη σειρά εκπαιδευτικών μαθημάτων ανάπτυξης, ελέγχου, και αποσφαλμάτωσης (debugging) προγραμμάτων με δεκάδες πρακτικά παραδείγματα. Και ακόμη, στο τέλος κάθε κεφαλαίου, ειδικά σχεδιασμένες ερωτήσεις και ασκήσεις επανάληψης (με τις σωστές απαντήσεις τους)
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ MICROSOFT ΓΙΑ ΤΗΝ QBASIC Η QBASIC είναι η νέα πανίσχυρη γλώσσα προγραμματισμού που συνοδεύει τις εκδόσεις 5 και 6 του DOS. Ακόμη κι αν έχετε μικρή ή και καθόλου εμπειρία προγραμματισμού, στο βιβλίο αυτό θα βρείτε μία πλήρη σειρά εκπαιδευτικών μαθημάτων ανάπτυξης, ελέγχου, και αποσφαλμάτωσης (debugging) προγραμμάτων με δεκάδες πρακτικά παραδείγματα. Και ακόμη, στο τέλος κάθε κεφαλαίου, ειδικά σχεδιασμένες ερωτήσεις και ασκήσεις επανάληψης (με τις σωστές απαντήσεις τους).
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σελίδες512
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top