Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑΣ Σ., ΣΠΥΡΑΚΗΣ Π.
Ειδική Τιμή 13,93 € was 18,57 €
SKU
BK76018
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Το βιβλίο εξηγεί, ανάμεσα σε άλλα, πώς να χρωματίζουμε γρίφους έξυπνα, πώς να προβλέπουμε αποτελέσματα αγώνων, πώς να ανακαλύπτουμε ανεξάρτητες ομάδες και κλίκες σε σύνολα ανθρώπων, με ποιον τρόπο γίνεται γρήγορη επέκταση, πότε είναι χρήσιμη η απληστία, πώς να ταιριάζουμε ζευγάρια. Μπορεί επομένως να ιδωθεί και σαν ένα μέσο για την κατασκευή ή επίλυση μαθηματικών γρίφων και συνδυαστικών παιχνιδιών
Το βιβλίο εξηγεί, ανάμεσα σε άλλα, πώς να χρωματίζουμε γρίφους έξυπνα, πώς να προβλέπουμε αποτελέσματα αγώνων, πώς να ανακαλύπτουμε ανεξάρτητες ομάδες και κλίκες σε σύνολα ανθρώπων, με ποιον τρόπο γίνεται γρήγορη επέκταση, πότε είναι χρήσιμη η απληστία, πώς να ταιριάζουμε ζευγάρια. Μπορεί επομένως να ιδωθεί και σαν ένα μέσο για την κατασκευή ή επίλυση μαθηματικών γρίφων και συνδυαστικών παιχνιδιών. Η πιθανοτική μέθοδος, όμως, είναι ο συνδετικός ιστός για εντυπωσιακά αποτελέσματα της Συνδυαστικής και η βάση της Θεωρίας των Αλγορίθμων. Το βιβλίο δίνει έμφαση στη μεθοδολογία και περιέχει αναλυτικά παραδείγματα έτσι ώστε ν’ αποτελέσει διδακτικό εργαλείο για μεταπτυχιακές σπουδές στους κλάδους της Επιστήμης των Υπολογιστών και των Μαθηματικών.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑΣ Σ., ΣΠΥΡΑΚΗΣ Π.
ΕκδότηςGUTENBERG
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top