Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ 3D STUDIO 3 ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Ειδική Τιμή 19,70 € was 26,26 €
SKU
BK76675
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Με την έκδοση 3 του 3D Studio της Autodesk, οι προσωπικοί υπολογιστές απέκτησαν δυνατότητες που μέχρι πριν λίγο ήταν προνόμιο των μεγάλων υπολογιστικών συστημάτων. Εξερευνήστε τις δυνατότητες αυτές μέσα από το βιβλίο και τα παραδείγματα που περιέχονται στο CD. Εκτός από την αναφορά όλων των διαταγών του 3D Studio, στο βιβλίο ακολουθείται μία ταχύρρυθμη εκπαίδευση με όλα τα βήματα της υλοποίησης ενός σχεδίου
Με την έκδοση 3 του 3D Studio της Autodesk, οι προσωπικοί υπολογιστές απέκτησαν δυνατότητες που μέχρι πριν λίγο ήταν προνόμιο των μεγάλων υπολογιστικών συστημάτων. Εξερευνήστε τις δυνατότητες αυτές μέσα από το βιβλίο και τα παραδείγματα που περιέχονται στο CD. Εκτός από την αναφορά όλων των διαταγών του 3D Studio, στο βιβλίο ακολουθείται μία ταχύρρυθμη εκπαίδευση με όλα τα βήματα της υλοποίησης ενός σχεδίου.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σελίδες400
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top