Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ UNIX

Ειδική Τιμή 20,72 € was 27,63 €
SKU
BK76686
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ UNIX Το βιβλίο που προσφέρει στους προγραμματιστές-νέους και πεπειραμένους-έναν τρόπο προσέγγισης στο UNIX που αξιοποιεί στο έπακρο την ισχύ αυτού του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος. Ένα βιβλίο που φωτίζει τη φιλοσοφία του UNIX και έχει γραφεί για να διαβάζεται δίπλα στο τερματικό. "...Έχει πλέον καθιερωθεί ως συμπλήρωμα του UNIX Programmer's Manual... το κείμενο είναι καλογραμμένο, και συνδυάζει τη σοβαρότητα του στυλ με ένα λεπτό χιούμορ
ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ UNIX Το βιβλίο που προσφέρει στους προγραμματιστές-νέους και πεπειραμένους-έναν τρόπο προσέγγισης στο UNIX που αξιοποιεί στο έπακρο την ισχύ αυτού του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος. Ένα βιβλίο που φωτίζει τη φιλοσοφία του UNIX και έχει γραφεί για να διαβάζεται δίπλα στο τερματικό. "...Έχει πλέον καθιερωθεί ως συμπλήρωμα του UNIX Programmer's Manual... το κείμενο είναι καλογραμμένο, και συνδυάζει τη σοβαρότητα του στυλ με ένα λεπτό χιούμορ... ένα εντυπωσιακό βιβλίο... Περιοδικό Computing.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN960-209-013-8
Σελίδες427
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top