Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

UNIX ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ INTERNET

ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΑΡΗΣ
Ειδική Τιμή 9,85 € was 14,07 €
SKU
BK126057
Εξαντλημένο
Περιλαμβάνονται θέματα όπως: Ό,τι χρειάζεστε για να κινείστε με άνεση στο Unix. Η έννοια του προσωπικού λογαριασμού χρήστη στο λειτουργικό Unix. Δημιουργία και διαχείριση αρχείων και φακέλων. Αποστολή και παραλαβή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλο τον κόσμο. Πρόσβαση σε ηλεκτρονική εφημερίδα για πολύπλευρη πληροφόρηση. Διασκέψεις ποικίλων θεμάτων από άλλους χρήστες του Internet. Αποστολή και παραλαβή αρχείων από και προς απομακρυσμένα συστήματα
Περιλαμβάνονται θέματα όπως: Ό,τι χρειάζεστε για να κινείστε με άνεση στο Unix. Η έννοια του προσωπικού λογαριασμού χρήστη στο λειτουργικό Unix. Δημιουργία και διαχείριση αρχείων και φακέλων. Αποστολή και παραλαβή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλο τον κόσμο. Πρόσβαση σε ηλεκτρονική εφημερίδα για πολύπλευρη πληροφόρηση. Διασκέψεις ποικίλων θεμάτων από άλλους χρήστες του Internet. Αποστολή και παραλαβή αρχείων από και προς απομακρυσμένα συστήματα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΑΡΗΣ
ΕκδότηςANUBIS
ISBN960-306-154-9
Σελίδες139
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top