Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ειδική Τιμή 24,00 € was 32,00 €
SKU
BK76520
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ενα θαυμάσιο βιβλίο που εξετάζει τις γλώσσες προγραμματισμού από μία ριζικά διαφορετική άποψη. Η ανάλυση βασικών εννοιών όπως μεταβλητές, παραστάσεις, εντολές, εμβέλεια τύπων, διαδικασίες, τύποι δεδομένων, κ.α. σχηματίζει το σκελετό του βιβλίου και οδηγεί τον αναγνώστη σε πολύ υψηλό επίπεδο κατανόησης των γλωσσών προγραμματισμού. Με πολλά παραδείγματα προγραμμάτων σε Ada, Pascal, LISP, κ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ενα θαυμάσιο βιβλίο που εξετάζει τις γλώσσες προγραμματισμού από μία ριζικά διαφορετική άποψη. Η ανάλυση βασικών εννοιών όπως μεταβλητές, παραστάσεις, εντολές, εμβέλεια τύπων, διαδικασίες, τύποι δεδομένων, κ.α. σχηματίζει το σκελετό του βιβλίου και οδηγεί τον αναγνώστη σε πολύ υψηλό επίπεδο κατανόησης των γλωσσών προγραμματισμού. Με πολλά παραδείγματα προγραμμάτων σε Ada, Pascal, LISP, κ.α., μεταξύ των οποίων και το αντικειμενοστρεφές σύστημα Smalltalk.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN978-960-209-191-3
Σελίδες475
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top