Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

VISUAL BASIC 6 Η ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ

Ειδική Τιμή 37,27 € was 49,69 €
SKU
BK76706
Εξαντλημένο
Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές νέες δυνατότητες της τελευταίας έκδοσης του παγκοσμίως καθιερωμένου εργαλείου ανάπτυξης εφαρμογών. Το βιβλίο καλύπτει θέματα όπως οι τάξεις, λύσεις για διάφορα προγραμματιστικά προβλήματα, την ανάπτυξη εφαρμογών για το internet, και το σχεδιασμό μοντέλων για την προσπέλαση βάσεων δεδομένων. Χάρη στον απλό και κατανοητό τρόπο παρουσίασης κάθε θέματος, ο προγραμματιστής θα μπορέσει να βρει αμέσως τις απαντήσεις που ψάχνει και να τις εφαρμόσει στην πράξη
Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές νέες δυνατότητες της τελευταίας έκδοσης του παγκοσμίως καθιερωμένου εργαλείου ανάπτυξης εφαρμογών. Το βιβλίο καλύπτει θέματα όπως οι τάξεις, λύσεις για διάφορα προγραμματιστικά προβλήματα, την ανάπτυξη εφαρμογών για το internet, και το σχεδιασμό μοντέλων για την προσπέλαση βάσεων δεδομένων. Χάρη στον απλό και κατανοητό τρόπο παρουσίασης κάθε θέματος, ο προγραμματιστής θα μπορέσει να βρει αμέσως τις απαντήσεις που ψάχνει και να τις εφαρμόσει στην πράξη.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top