Facebook Pixel

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ειδική Τιμή 46,53 € was 54,74 €
SKU
BK232280
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη

Η νέα έκδοση της φαρμακευτικής Aνάλυσης Watson θα χαιρετηθεί από όλους τους σπουδαστές της φαρμακολογίας, της φαρμακευτικής επιστήμης, της χημείας, και των σχετικών πεδίων.
Η ενθουσιώδης απάντηση στην πρώτη έκδοση ήταν άμεση, και το βιβλίο είναι τώρα γνωστό και αναγνωρισμένο διεθνώς για τη σαφήνειά του ύφους και παρουσίασης.
Όλες οι σημαντικότερες τεχνικές φαρμακευτικής ανάλυσης - συμπεριλαμβανομένης της φασματοσκοπίας, της φασματομετρίας, της χρωματογραφίας, και της ηλεκτροφόρησης - καλύπτονται σε ένα σαφές και σύντομο ύφος. Η σχετική θεωρία συνοψίζεται σε μια ρεαλιστική παρουσίαση, αποφεύγοντας την περιττή εσωτερική λεπτομέρεια.
Το βιβλίο είναι καλά - γνωστό για την ελκυστική του, εύκολη στην ανάγνωση παρουσίαση, με πάνω από 400 σχέδια και τους χημικούς τύπους. Οι περιλήψεις κεφαλαίου, τα σημεία κλειδιά και ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, που διανθίζονται σ’ όλο, συμβάλλουν στο φιλικό ύφος για τον σπουδαστή και την προσέγγισή του.
Νέο σε αυτήν την έκδοση
- Πρόσθετο τμήμα βασικών υπολογισμών στη φαρμακευτική ανάλυση
- Περισσότερη λεπτομέρεια στην τριχοειδή ηλεκτροφόρηση των πρωτεϊνών
- Μια συζήτηση μερικών από τους νέους τύπους της στήλης HPLC και στη διαλυτική επιλεκτικότητα στο HPLC
- Πρόσθετο υλικό που παρεμβάλλεται στον έλεγχο της ποιότητας αναλυτικών μεθόδων, της μαζικής φασματομετρίας και της υψηλής υγρής χρωματογραφίας
- Πολλές νέες ασκήσεις αυτοαξιολόγησης

Το βιβλίο “Ηλεκτροθεραπεία, Βασικές Αρχές και Πρακτικές Εφαρμογές” είναι ένα εξαίσιο έργο βασισμένο στην έρευνα σχετικά με τους μεγαλύτερους τύπους των ηλεκτροφυσικών παραγόντων που χρησιμοποιούνται στην άσκηση της Ιατρικής, ιδιαιτέρως των ανθρώπων αλλά και των ζώων.
Για την 4η έκδοση δύο νέοι συγγραφείς συμπεριελήφθησαν στη συγγραφική ομάδα καταγράφοντας τις πιο πρόσφατες πληροφορίες των σύγχρονων κλινικών ιατρών. Το κείμενο είναι ευτελώς ενημερωμένο με κυρίως επανεγγραφή των υλικών ιδιαίτερα στην ηλεκτρική διέγερση. Αυτό το βιβλίο συνεχίζει να επικεντρώνεται σε: κλινικά και βιοφυσικά στοιχεία που επηρεάζουν τον τρόπο και τα είδη των ηλεκτροθεραπειών, που ενδέχεται να εφαρμοστούν κλινικά, και τον χρόνο τους.
Το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνονται τόσο βιοφυσικά όσο και κλινικά στοιχεία και αρχές εφαρμογών καθιστά δυνατόν στους κλινικούς ιατρούς να απομακρυνθούν από τις παραδοσιακές, βασισμένες στη συνταγογράφηση, ιατρικές προσεγγίσεις και να στηριχθούν περισσότερο στη δική τους κλινική αξιολόγηση. Στο επίκεντρο παραμένει ο άνθρωπος, αλλά ο συσχετισμός των αρχών για χρήση και εφαρμογή διαφορετικών όρων εξηγείται με σαφήνεια, προβάλλοντας οδηγά σημεία για τους κλινικούς ιατρούς πάνω στις επιστήμες και στα πιο εξειδικευμένα πεδία.
Χαρακτηριστικά:
1. Ενημερωμένη έρευνα με λεπτομερή στοιχεία, τόσο για υποστήριξη όσο και για επίκριση για τη χρήση κάθε όρου
2. Γραμμένο από αυθεντίες στον βιοφυσικό και τον ιατρικό τομέα
3. Κατανοητό και με καλές αναφορές
4. Καθαρές και σοφά επιλεγμένες εικόνες διαφωτίζουν το κείμενο
5. Τα πλαίσια με κείμενο και η γενική επισκόπηση συμβάλλουν στο να αποσαφηνιστεί αυτό που κάποιες φορές είναι πολύπλοκο θέμα και να καταστεί απτό και αξιομνημόνευτο
6. Οι αντενδείξεις και οι κίνδυνοι έχουν ενημερωθεί βάσει της πρόσφατης έρευνας
Το βιβλίο “Ηλεκτροθεραπεία, Βασικές Αρχές και Πρακτικές Εφαρμογές” εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό κείμενο για όλους αυτούς, όσοι αναζητούν μια προσβάσιμη εισαγωγή στις υφιστάμενες αρχές και την κλινική πρακτική της ηλεκτροθεραπείας.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΕκδότηςΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΓΡ. ΜΑΡΙΑ
Barcode9789603947127
ISBN978-960-394-712-7
Σελίδες580
Ημερομηνία κυκλοφορίας3 Μαΐ 2011
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η Βαθμολογία σας
Back to Top