Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ειδική Τιμή 5,38 € was 6,33 €
SKU
BK69914
Εξαντλημένο
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ Το έργο του Λεσβίου στοχαστή και οικονομολόγου Αθανασίου Βερναρδάκη: «Les Banques dans l?Antiquite», αποτελεί το τελευταίο από μια σειρά άλλων έργων του που πραγματεύονται τα οικονομικά της αρχαιότητος. Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Journal des Economistes», 1881, και είναι το μόνο που δεν υπάρχει σε ελληνική μετάφραση. Η παρούσα μετάφραση στην ελληνική ολοκληρώνει την έκδοση των έργων του περί οικονομίας της αρχαιότητος και στις δύο γλώσσες
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ Το έργο του Λεσβίου στοχαστή και οικονομολόγου Αθανασίου Βερναρδάκη: «Les Banques dans l?Antiquite», αποτελεί το τελευταίο από μια σειρά άλλων έργων του που πραγματεύονται τα οικονομικά της αρχαιότητος. Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Journal des Economistes», 1881, και είναι το μόνο που δεν υπάρχει σε ελληνική μετάφραση. Η παρούσα μετάφραση στην ελληνική ολοκληρώνει την έκδοση των έργων του περί οικονομίας της αρχαιότητος και στις δύο γλώσσες.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕκδότηςΝΕΑ ΘΕΣΙΣ
Σελίδες100
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top