Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ Α.
Ειδική Τιμή 14,36 € was 17,95 €
SKU
BK158870
Εξαντλημένο
συγγραφέας παρακολουθεί στο βιβλίο του αυτό τις ποικίλες δραστηριότητες των Ελλήνων αποδήμων στις βαλκανικές χώρες και την Ρωσία κατά την Τουρκοκρατία. Η πρώτη ενότητα του βιβλίου αναφέρεται στις σχέσεις των Ελλήνων με τις Ρουμανικές χώρες. Η επόμενη ενότητα έχει να κάνει με την Σερβία και το Μαυροβούνι. Η τρίτη ενότητα ερευνά τον Ελληνικό κόσμο στην Βουλγαρία ασχολούμενη με τις επιδράσεις της Ελληνικής πνευματικής ζωής στην νεοεμφανιζόμενη Βουλγαρική μετά το 1870
συγγραφέας παρακολουθεί στο βιβλίο του αυτό τις ποικίλες δραστηριότητες των Ελλήνων αποδήμων στις βαλκανικές χώρες και την Ρωσία κατά την Τουρκοκρατία. Η πρώτη ενότητα του βιβλίου αναφέρεται στις σχέσεις των Ελλήνων με τις Ρουμανικές χώρες. Η επόμενη ενότητα έχει να κάνει με την Σερβία και το Μαυροβούνι. Η τρίτη ενότητα ερευνά τον Ελληνικό κόσμο στην Βουλγαρία ασχολούμενη με τις επιδράσεις της Ελληνικής πνευματικής ζωής στην νεοεμφανιζόμενη Βουλγαρική μετά το 1870. Η τέταρτη ενότητα είναι αφιερωμένη στις ελληνορωσικές πνευματικές σχέσεις από τον 16ο-19ο αι.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ Α.
ΕκδότηςΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Α.Ε.
ISBN960-343-474-4
Σελίδες456
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top