Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ειδική Τιμή 12,73 € was 15,92 €
SKU
BK70016
Εξαντλημένο
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Οι πολιτισμένοι άνθρωποι όλης της γής θαυμάζουν τον Σωκράτη για όσα εδίδαξε και για τον τρόπο με τον οποίο έζησε και απέθανε. Το όνομα του αποτελεί ορόσημο στην πνευματική πορεία της ανθρωπότητας. Η διδασκαλία του, όσα δηλαδή επίστευε και έλεγε, είναι πολύ απλά πράγματα και πάρα πολύ εύκολα, ώστε να τα καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε και όταν ακόμη δεν διαθέτεις ειδικές φιλοσοφικές γνώσεις, π
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Οι πολιτισμένοι άνθρωποι όλης της γής θαυμάζουν τον Σωκράτη για όσα εδίδαξε και για τον τρόπο με τον οποίο έζησε και απέθανε. Το όνομα του αποτελεί ορόσημο στην πνευματική πορεία της ανθρωπότητας. Η διδασκαλία του, όσα δηλαδή επίστευε και έλεγε, είναι πολύ απλά πράγματα και πάρα πολύ εύκολα, ώστε να τα καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε και όταν ακόμη δεν διαθέτεις ειδικές φιλοσοφικές γνώσεις, π.χ. ορολογία, μεθόδους κ.λ.π. Με το βιβλίο του αυτό ο συγγραφεύς απλοποιεί τα πράγματα και δίδει τις πραγματικές διαστάσεις της προσωπικότητας και της διδασκαλίας του Σωκράτη. Πρόκειται για ένα χρησιμότατο και αποκαλυπτικό έργο για όλους τους ΄Ελληνες, νέους και μεγαλύτερους, αφού όλοι έπεσαν θύματα της ανεπαρκείας του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΠΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕκδότηςΗΛΕΚΤΡΟΝ
ISBN960-8358-09-4
Σελίδες217
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top