Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΟΤΟΤΑΜΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ
Ειδική Τιμή 9,01 € was 10,60 €
SKU
BK69942
Εξαντλημένο
ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΟΤΟΤΑΜΙΑ Η Αίγυπτος και ιδιαίτερα η Μεσοποταμία είναι οι περιοχές, που θεωρούνται ακόμη και σήμερα το λίκνο του πολιτισμού! Εκεί, υποστήριζεται για πρώτη φορά αναπτύχθηκε η παραγωγική οικονομία, εκεί τα πρώτα αστικά κέντρα, η τέχνη, η γραφή, η λογοτεχνία, τα μαθηματικά, η αστρονομία! Η αντίληψη αυτή σχεδόν έχει λάβει δογματικό χαρακτήρα και στην Ελλάδα, όπου τίποτα δεν μπορεί να την ανατρέψει ούτε καν η αρχαιολογική έρευνα με τα εκάστοτε νέα δεδομένα της
ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΟΤΟΤΑΜΙΑ Η Αίγυπτος και ιδιαίτερα η Μεσοποταμία είναι οι περιοχές, που θεωρούνται ακόμη και σήμερα το λίκνο του πολιτισμού! Εκεί, υποστήριζεται για πρώτη φορά αναπτύχθηκε η παραγωγική οικονομία, εκεί τα πρώτα αστικά κέντρα, η τέχνη, η γραφή, η λογοτεχνία, τα μαθηματικά, η αστρονομία! Η αντίληψη αυτή σχεδόν έχει λάβει δογματικό χαρακτήρα και στην Ελλάδα, όπου τίποτα δεν μπορεί να την ανατρέψει ούτε καν η αρχαιολογική έρευνα με τα εκάστοτε νέα δεδομένα της. Ακόμη ούτε τα ορφικά κείμενα, που είχαν ριχθεί στο σκοτάδι και τα οποία ανατρέπουν ιδιαίτερα τα σχετικά με το προβάδισμα της ανατολικής αστρονομίας και επιστήμης γενικότερα! Η παρούσα εργασία αποτελεί συνέχεια του πρώτου τόμου Πελασγοί. Η καταγωγή των ελλήνων».
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ
ΕκδότηςΝΕΑ ΘΕΣΙΣ
Σελίδες194
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top