Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΥΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ

ΛΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ειδική Τιμή 1,35 € was 1,59 €
SKU
BK69973
Εξαντλημένο
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΥΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ ΄Ηταν καιρός πλέον να συμπεριληφθούν σε μια ελληνική έκδοση ταυτόχρονα ο Προμηθέας Δεσμώτης και τα ελάχιστα σωζόμενα αποσπάσματα του Προμηθέα Λυομένου και του Προμηθέα Πυρφόρου. ΄Οχι γι'άλλο λόγο, αλλά για να έχει ο μελετητής συγκεντρωμένο μπροστά του ολόκληρο το σωζόμενο Αισχυλικό υλικό του «Προμηθέα» και να σχηματίζει μόνος του υπεύθυνη γνώμη
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΥΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ ΄Ηταν καιρός πλέον να συμπεριληφθούν σε μια ελληνική έκδοση ταυτόχρονα ο Προμηθέας Δεσμώτης και τα ελάχιστα σωζόμενα αποσπάσματα του Προμηθέα Λυομένου και του Προμηθέα Πυρφόρου. ΄Οχι γι'άλλο λόγο, αλλά για να έχει ο μελετητής συγκεντρωμένο μπροστά του ολόκληρο το σωζόμενο Αισχυλικό υλικό του «Προμηθέα» και να σχηματίζει μόνος του υπεύθυνη γνώμη. ΄Ετσι π.χ. διαπιστώνεται τώρα εύκολα ότι πουθενά στους πρωτότυπους στίχους του Αισχύλου δεν αναφέρεται ότι ο Προμηθέας δέθηκε στον καύκασο. Η χρησιμότητα ή όχι της μετάφρασης αυτής καθώς και η ορθότητα του δρόμου που ακολουθήθηκε για την πραγματοποίηση της, θα φανούν μόνον στην πράξη. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για θεατρικό κείμενο και ότι το θέατρο είναι πρωτ' απ' όλα Πράξη: «Εστίν ουν τραγωδί μίμησις πράξεως.»
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΛΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕκδότηςΝΕΑ ΘΕΣΙΣ
Σελίδες162
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top