Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΙΕΝΕΞΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Σ. ΜΙΧΑΗΛ
Ειδική Τιμή 27,83 € was 37,11 €
SKU
BK264552
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Από τα πολλά βιβλία που έχουν γραφτεί για το Κυπριακό, αυτό αποτελεί την πιο συστηματική καταγραφή και κριτική ανάλυση των μακρών διαπραγματεύσεων για επίλυση της κυπριακής διένεξης. Το βιβλίο έρχεται σε μια κρίσιμη για την Κύπρο περίοδο, κατά την οποία κορυφώνονται οι προσπάθειες για λύση. Τοποθετώντας τη διένεξη στην ιστορική, την ιδεολογική, την εθνοπολιτική και γεωστρατηγική της διάσταση, προχωρεί πέραν των συμβατικών ρεαλιστικών προσεγγίσεων και φέρνει στο φως τις λιγότερο ορατές διαστάσεις τις οποίες συνήθως αγνοούν πλείστοι αναλυτές όσο και πολιτικοί
Από τα πολλά βιβλία που έχουν γραφτεί για το Κυπριακό, αυτό αποτελεί την πιο συστηματική καταγραφή και κριτική ανάλυση των μακρών διαπραγματεύσεων για επίλυση της κυπριακής διένεξης. Το βιβλίο έρχεται σε μια κρίσιμη για την Κύπρο περίοδο, κατά την οποία κορυφώνονται οι προσπάθειες για λύση. Τοποθετώντας τη διένεξη στην ιστορική, την ιδεολογική, την εθνοπολιτική και γεωστρατηγική της διάσταση, προχωρεί πέραν των συμβατικών ρεαλιστικών προσεγγίσεων και φέρνει στο φως τις λιγότερο ορατές διαστάσεις τις οποίες συνήθως αγνοούν πλείστοι αναλυτές όσο και πολιτικοί. Το βιβλίο ενδιαφέρει άμεσα όχι μόνο τους ερευνητές και τους φοιτητές αλλά όλους όσοι μετέχουν σε πρακτικές επίλυσης κρίσεων. "Σε μια εξαιρετική παρουσίαση της κυπριακής διένεξης, ο Μιχάλης Σ. Μιχαήλ καταθέτει μια επιστημονικά αρθρωμένη ερευνητική ανάλυση της μακράς ειρηνευτικής διαδικασίας σχετικά με το κυπριακό πρόβλημα. Η "Επίλυση της Κυπριακής διένεξης" αποτελεί βιβλίο αναφοράς για πολιτικούς, πολιτικούς αναλυτές και διαμορφωτές πολιτικής, πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους και φοιτητές που μελετούν το κυπριακό πρόβλημα." Δρ Boutros Boutros-Ghali, Γενικός γραμματέας Ηνωμένων Εθνών (1992-1997) "Το βιβλίο του Μιχάλη Σ. Μιχαήλ αποτελεί σημαντική πηγή για όποιον αναζητά μια απροκατάληπτη θέαση των προσπαθειών για επίλυση του κυπριακού προβλήματος. Με το πλούσιο ιστορικό υλικό, την επιστημονικά τεκμηριωμένη περιγραφή των πολλών φάσεων των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων, όσο και την αποστασιοποιημένη αντικειμενική προσέγγιση, το βιβλίο αποτελεί μια από τις πιο περιεκτικές αναφορές στο πώς η διεθνής διπλωματία και οι λαθεμένες προσεγγίσεις των άμεσα εμπλεκομένων κράτησαν διαιρεμένη την Κύπρο." Gareth Evans, πρόεδρος, Διεθνής Ομάδα Κρίσεων (2000-2009) και υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας (1988-1996)
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΙΧΑΛΗΣ Σ. ΜΙΧΑΗΛ
ΕκδότηςΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
Barcode9789600226614
ISBN978-960-02-2661-4
Σελίδες535
Ημερομηνία κυκλοφορίας23 Φεβ 2012
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top