Facebook Pixel

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ Χ. ΛΑΖΑΡΗΣ
Ειδική Τιμή 19,88 € was 26,51 €
SKU
BK273154
Εξαντλημένο

Το βιβλίο απαρτίζεται από τρία κυρίως μέρη:
Το Α΄ Μέρος αφορά στην απροκάλυπτη γνώμη επιφανών γνωστών της ιστορίας και του πολιτισμού προσωπικοτήτων της ανθρωπότητος, για τους Έλληνες, τον πολιτισμό τους και την ανεξαργύρωτη προσφορά τους.

Το βιβλίο απαρτίζεται από τρία κυρίως μέρη:
Το Α΄ Μέρος αφορά στην απροκάλυπτη γνώμη επιφανών γνωστών της ιστορίας και του πολιτισμού προσωπικοτήτων της ανθρωπότητος, για τους Έλληνες, τον πολιτισμό τους και την ανεξαργύρωτη προσφορά τους.

Είναι ενημερωτικό για τους λόγω αγνοίας ή προπαγάνδας παρασυρμένους μακράν της αληθείας, αλλά και αποστομωτικό για τους αντιστρατευομένους την ιστορική αλήθεια.
Υπάρχουν επίσης εκ προοιμίου οι απαντήσεις εκπεφρασμένες από ανιδιοτελείς σοφούς εις τις τυχόν απορίες που θα προκύψουν κατά την ανάγνωση του βιβλίου.

Το Β΄ Μέρος περιέχει γνώσεις προερχόμενες από επιτόπιες διαπιστώσεις του συγγραφέως αλλά και από μελέτες ελληνοψύχων ιστορικών, ερευνητών, συγγραφέων, διατυπωμένες σε βιβλία, περιοδικά και εφημερίδες, αλληλοεπιβεβαιούμενες και ταξινομημένες κατά περιοχές, όλες σημαντικές συνιστώσες που καταλήγουν σε μία και μόνη συνισταμένη, όλες κομμάτια ενός απίστευτου ψηφιδωτού.

Εις το Γ΄ Μέρος έχουν συγκεντρωθεί τα ελληνικά και ελληνογενή τοπωνύμια που σήμερα ευρίσκονται διάσπαρτα και κοσμούντα ολόκληρο τον πλανήτη. Για το κάθε ένα αναγράφονται: η χώρα στην οποία ευρίσκεται, το σύνηθες όνομα (των χαρτών, το ελληνικό (αρχικό), καθώς και οι γεωγραφικές συντεταγμένες. Επίσης έχουν καταρτισθή 10 χάρτες που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Υδρογείου, όπου όμως έχουν καταγραφεί μόνον τα τοπωνύμια δια τα οποία υπήρχε χώρος.
Από τα τοπωνύμια αυτά, άλλα είναι πανάρχαια (αναφερόμενα στην βιβλιογραφία) αποδεικνύοντα την παγκόσμια εκπολιτιστική εξάπλωσι και προσφορά των παναρχαίων προγόνων μας, και άλλα σύγχρονα, που όμως εκφράζουν αναμφισβήτητα την αγάπη προς τον Ελληνισμό και την αποδοχή του, εκ μέρους των φιλελλήνων που τα καθιέρωσαν.

Τέλος, στο βιβλίο αυτό εκφράζεται ο θαυμασμός για τους ημιθέους πατέρες του πολιτισμού, αλλά και ο ψόγος και αποτροπιασμός για εκείνους που με διάφορα εύπεπτα προσχήματα και δόλιες κοσμοθεωρίες εισαγωγής στην πατρίδα της σοφίας προσπαθούν να εξουδετερώσουν η να υποβαθμίσουν τον πραγματικό αξεπέραστο πολιτισμό που πρώτος καθιέρωσε και ιεράρχησε αξίες και εκφράσθηκε με πνευματικά επιτεύγματα σε όλους τους τομείς, χωρίς ποτέ να βλάψει θανάσιμα την μητέρα Φύσι, όπως η αλόγιστη καταστροφική χρήσις των τεχνολογικών επιτευγμάτων, που στόχο έχουν μόνο τον υλικό πλούτο, ανεξαρτήτως συνεπειών.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ Χ. ΛΑΖΑΡΗΣ
ΕκδότηςΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Barcode9789603164333
ISBN978-960-316-433-3
Σελίδες406
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 2008
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ
Η Βαθμολογία σας
Back to Top