Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΥΧΟΣ Α'

ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ειδική Τιμή 10,81 € was 12,72 €
SKU
BK70018
Εξαντλημένο
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Χιλιάδες χρόνια πρίν, οι ΄Ελληνες ανέπτυξαν πολιτισμό ανώτερο από τον σημερινό. Τα αρχαία κείμενα και τα αρχαιολογικά ευρήματα αποδεικνύουν την ελληνική πολιτιστική κυριαρχία. Οι ξένοι απλώς αντέγραψαν τους ΄Ελληνες σ?όλους τους τομείς της ανθρώπινης δράσεως. Φιλοσοφία, επιστήμες, τέχνες και θρησκεία υπήρξαν ελληνικά δημιουργήματα. Το νεοελληνικό πολιτικό και «πνευματικό» κατεστημένο προδίδει τον ΄Ελληνισμο
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Χιλιάδες χρόνια πρίν, οι ΄Ελληνες ανέπτυξαν πολιτισμό ανώτερο από τον σημερινό. Τα αρχαία κείμενα και τα αρχαιολογικά ευρήματα αποδεικνύουν την ελληνική πολιτιστική κυριαρχία. Οι ξένοι απλώς αντέγραψαν τους ΄Ελληνες σ?όλους τους τομείς της ανθρώπινης δράσεως. Φιλοσοφία, επιστήμες, τέχνες και θρησκεία υπήρξαν ελληνικά δημιουργήματα. Το νεοελληνικό πολιτικό και «πνευματικό» κατεστημένο προδίδει τον ΄Ελληνισμο. Απαγορεύουν τη γνώση του Εθνικού παρελθόντος της φυλής. Οι μισέλληνες εμποδίζουν να μάθει ο Λαός την αλήθεια για την Ελλάδα, που είναι η αλήθεια για τον εαυτό του. Το Αρχαιοελληνικό ιδεώδες το πολεμούν με κάθε τρόπο. Μάταια όμως, γιατί ο Ελληνισμός είναι οικουμενικός και ανήκει στον ΄Ανθρωπο. Αυτά που γνωρίζουν οι μορφωμένοι όλου του κόσμου είναι καιρός να δημοσιευθούν και στη χώρα μας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΠΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕκδότηςΝΕΑ ΘΕΣΙΣ
Σελίδες175
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top