Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΣΑΛΛΕΡ ΚΑΡΛ
Ειδική Τιμή 7,11 € was 9,48 €
SKU
BK123213
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η φυλετική ιστορία του ανθρώπου δείχνει ότι αρχικά ο άνθρωπος ήταν πρωτόγονος κι αδιαφοροποίητος. Σ’ αυτό το στάδιο η ζωή του δεν διέφερε ουσιαστικά από τη ζωή του ζώου. Πολύ μικρές ομάδες εξαπλώνονταν στη γη και, και όπως τα άλλα ζώα, ζούσαν από την λεηλασία της φύσης. Από τότε κιόλας δημιουργήθηκαν διαφορές ανάμεσα στις διάφορες ομάδες. Αυτές οι διαφορές είχαν όλο και σημαντικότερες επιπτώσεις, καθώς οι άνθρωποι συσπειρώνονταν σε όλο και μεγαλύτερες ομάδες κι αυτή η εκδίπλωση τους έφερε αντιμέτωπους με την ανάγκη να διαμορφώσουν τη φύση με τις δικές τους δυνάμεις, αξιοποιώντας τη δυνατότητά της να συντηρήσει τον όλο και μεγαλύτερο ανθρώπινο πληθυσμό
Η φυλετική ιστορία του ανθρώπου δείχνει ότι αρχικά ο άνθρωπος ήταν πρωτόγονος κι αδιαφοροποίητος. Σ’ αυτό το στάδιο η ζωή του δεν διέφερε ουσιαστικά από τη ζωή του ζώου. Πολύ μικρές ομάδες εξαπλώνονταν στη γη και, και όπως τα άλλα ζώα, ζούσαν από την λεηλασία της φύσης. Από τότε κιόλας δημιουργήθηκαν διαφορές ανάμεσα στις διάφορες ομάδες. Αυτές οι διαφορές είχαν όλο και σημαντικότερες επιπτώσεις, καθώς οι άνθρωποι συσπειρώνονταν σε όλο και μεγαλύτερες ομάδες κι αυτή η εκδίπλωση τους έφερε αντιμέτωπους με την ανάγκη να διαμορφώσουν τη φύση με τις δικές τους δυνάμεις, αξιοποιώντας τη δυνατότητά της να συντηρήσει τον όλο και μεγαλύτερο ανθρώπινο πληθυσμό. Έτσι γεννήθηκε ο πολιτισμός. Το πρώην ζώο εγκαταστάθηκε μόνιμα σ’ ένα ορισμένο μέρος κι έγινε άνθρωπος. Οι άνθρωποι έγιναν η σημερινή ανθρωπότητα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΑΛΛΕΡ ΚΑΡΛ
ΕκδότηςΠΟΡΕΙΑ
ISBN960-7043-08-1
Σελίδες192
ΜεταφραστήςΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top