Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΓΓΛΙΚΑ)

Ειδική Τιμή 51,74 € was 68,99 €
SKU
BK154207
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η πεποίθηση πως ο Παρθενώνας είναι το σημαντικότερο κτίριο στον κόσμο, το τελειότερο που χτίστηκε ποτέ, είναι βαθιά ριζωμένη στη σκέψη των ημερών μας. Η ταυτόχρονη αναγνώριση του ως κορυφαίου μνημείου της αρχαιότητας και κορυφαίου προτύπου του σύγχρονου κόσμου επηρέασε έκτοτε την καλλιτεχνική και αρχιτεκτονική δημιουργία. Η μορφή του χαράκτηκε στη συλλογική μνήμη του δυτικού κόσμου και συνδέθηκε με τα σημαντικότερα ιδεώδη
Η πεποίθηση πως ο Παρθενώνας είναι το σημαντικότερο κτίριο στον κόσμο, το τελειότερο που χτίστηκε ποτέ, είναι βαθιά ριζωμένη στη σκέψη των ημερών μας. Η ταυτόχρονη αναγνώριση του ως κορυφαίου μνημείου της αρχαιότητας και κορυφαίου προτύπου του σύγχρονου κόσμου επηρέασε έκτοτε την καλλιτεχνική και αρχιτεκτονική δημιουργία. Η μορφή του χαράκτηκε στη συλλογική μνήμη του δυτικού κόσμου και συνδέθηκε με τα σημαντικότερα ιδεώδη. Κτίριο και σύμβολο αποτελούν στην εποχή μας αναντίρρητα θεμέλια της παιδείας όλων μας. Το βιβλίο περιλαμβάνει ολοκληρωμένες μελέτες για τον Παρθενώνα και την επίδρασή του στη νεώτερη ζωή, τέχνη και επιστήμη, γραμμένες από τους Παναγιώτη Τουρνικιώτη, Σάββα Κονταράτο, Μανόλη Κορρέ, Άγγελο Δεληβορριά, Φανή Μαλούχου-Tufano, Στέλιο Λυδάκη, Δημήτρη Φιλιππίδη, Χαράλαμπο Μπούρα, Αλέξανδρο Αργυρίου και David Van Zanten.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΜΕΛΙΣΣΑ
ISBN960-204-019-Χ
Σελίδες336
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top