Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ειδική Τιμή 11,70 € was 13,76 €
SKU
BK70014
Εξαντλημένο
Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ Το βιβλίο αυτό πληροφορεί με αποδείξεις κι ακριβείς παραπομπές σ' αρχαία κείμενα την ιστορική αλήθεια γύρω από την Αρχαιοελληνική δημοκρατία και ιδιαίτερα την αθηναϊκή, που σκόπιμα τόσο πολύ μας εξυμνούν. Μας λένε ψέμματα, ότι τάχα η δημοκρατία ήταν το ιδανικό πολίτευμα. Απεναντίας ήταν ένα απάνθρωπο καθεστώς, που δολοφονούσε, φυλάκιζε κι εξόριζε τους Αρίστους των Ελλήνων. ΄Εσφαζε εφήβους, ομάδες και πληθυσμούς ολόκληρους
Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ Το βιβλίο αυτό πληροφορεί με αποδείξεις κι ακριβείς παραπομπές σ' αρχαία κείμενα την ιστορική αλήθεια γύρω από την Αρχαιοελληνική δημοκρατία και ιδιαίτερα την αθηναϊκή, που σκόπιμα τόσο πολύ μας εξυμνούν. Μας λένε ψέμματα, ότι τάχα η δημοκρατία ήταν το ιδανικό πολίτευμα. Απεναντίας ήταν ένα απάνθρωπο καθεστώς, που δολοφονούσε, φυλάκιζε κι εξόριζε τους Αρίστους των Ελλήνων. ΄Εσφαζε εφήβους, ομάδες και πληθυσμούς ολόκληρους. Πωλούσε δούλους, γυναίκες και παιδιά. Παρεβίαζε ιερά για να σκοτώσει. Θανάτωνε με βασανιστήρια. ΄Αλλαζε με τη βία πολιτεύματα. ΄Εδιωχνε λαούς από την πατρίδα τους. Επαινούσε δολοφόνους καθιέρωσε την οικογενειακή ευθύνη. Κατεδίκαζε σε θάνατο με κώνειο ή δι' ασιτίας. ΄Εκτιζε ανθρώπους ζωντανούς! ΄Εκαιγε βιβλία. Τιμωρούσε και νεκρούς ακόμη.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΠΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕκδότηςΝΕΑ ΘΕΣΙΣ
ISBN960-7076-16-8
Σελίδες204
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top