Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΛΟΜ.Α.Π. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ)

Ειδική Τιμή 13,54 € was 16,92 €
SKU
BK111396
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η νέα έκδοση του Αστικού Κώδικα και του Εισαγωγικού αυτού Νόμου περιλαμβάνει τις αλλαγές που επέφερε στο οικογενειακό κυρίως δίκαιο η με τον Ν. 247/1996 κύρωση του σχεδίου νόμου περί υιοθεσίας, επιτροπείας και αναδοχής ανηλίκου, δικαστικής συμπαράστασης και δικαστικής επιμέλειας ξένων υποθέσεων, όπως αυτό συμπληρώθηκε με τον πρόσφατο νόμο. Περιλαμβάνεται επίσης πλήρης ενημέρωση με την νομολογία της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου της τελευταίας 20ετίας, με σχετικές παραπομπές (ακόμη και σε αδημοσίευτες αποφάσεις) κάτω από τα άρθρα, στην ύλη των οποίων αναφέρεται
Η νέα έκδοση του Αστικού Κώδικα και του Εισαγωγικού αυτού Νόμου περιλαμβάνει τις αλλαγές που επέφερε στο οικογενειακό κυρίως δίκαιο η με τον Ν. 247/1996 κύρωση του σχεδίου νόμου περί υιοθεσίας, επιτροπείας και αναδοχής ανηλίκου, δικαστικής συμπαράστασης και δικαστικής επιμέλειας ξένων υποθέσεων, όπως αυτό συμπληρώθηκε με τον πρόσφατο νόμο. Περιλαμβάνεται επίσης πλήρης ενημέρωση με την νομολογία της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου της τελευταίας 20ετίας, με σχετικές παραπομπές (ακόμη και σε αδημοσίευτες αποφάσεις) κάτω από τα άρθρα, στην ύλη των οποίων αναφέρεται. Η παρουσίαση των κατά τεκμήριο σημαντικότερων αποφάσεων του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας δίνει το στίγμα της κατεύθυνσης που αυτό ακολούθησε κατά τον κρίσιμο χρόνο προ της εφαρμογής των νεων ρυθμίσεων. Στο τέλος του τόμου παρατίθεται ένα εξαιρετικά εύχρηστο ευρετήριο λημμάτων, η πρακτική χρησιμότητα του οποίου έγκειται στην δυνατότητα του αναγνώστη να φθάνει στην ρύθμιση που τον ενδιαφέρει μέσα από πολλές συζητήσεις.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΣΑΚΚΟΥΛΑΣ Π.Ν.
Σελίδες576
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1997
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top