Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ (ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ)

ΦΑΛΤΣΗ-ΓΕΣΙΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ
Ειδική Τιμή 71,45 € was 89,31 €
SKU
BK111687
Εξαντλημένο
Ο πρώτος τόμος, αφιερωμένος στο Γενικό Μέρος της Αναγκαστικής Εκτελέσεως (άρθρα 904 - 940 ΚΠολΔ), μετά την παρουσίαση των εισαγωγικών εννοιών του κλάδου, προσφέρει αναλυτική εικόνα της γενικής θεωρίας της αναγκαστικής εκτελέσεως κατά τα σύγχρονα διεθνή ρεύματα, ερευνά τη σχέση της με το Σύνταγμα στο πλαίσιο της λειτουργίας της αρχής της αναλογικότητας, και διατυπώνει τις θεμελιώδεις αρχές της, με βάση τα πορίσματα της διεθνούς θεωρίας, στο πλαίσιο των ρυθμίσεων που ακολουθεί ο ΚΠολΔ
Ο πρώτος τόμος, αφιερωμένος στο Γενικό Μέρος της Αναγκαστικής Εκτελέσεως (άρθρα 904 - 940 ΚΠολΔ), μετά την παρουσίαση των εισαγωγικών εννοιών του κλάδου, προσφέρει αναλυτική εικόνα της γενικής θεωρίας της αναγκαστικής εκτελέσεως κατά τα σύγχρονα διεθνή ρεύματα, ερευνά τη σχέση της με το Σύνταγμα στο πλαίσιο της λειτουργίας της αρχής της αναλογικότητας, και διατυπώνει τις θεμελιώδεις αρχές της, με βάση τα πορίσματα της διεθνούς θεωρίας, στο πλαίσιο των ρυθμίσεων που ακολουθεί ο ΚΠολΔ. Ερμηνεύει, με εξαντλητική αναφορά στις νομολογιακές λύσεις, τις ρυθμίσεις του ΚΠολΔ για τις προϋποθέσεις και για την κύρια διαδικασία της αναγκαστικής εκτελέσεως. Σημαντικό μέρος του τόμου αυτού (σελ. 473 – 846) ερευνά σε βάθος, και με λεπτομερειακή παρουσίαση όλων των νομολογιακών κατευθύνσεων, τις ρυθμίσεις για τις δίκες περί την εκτέλεση, τον «σκληρό πυρήνα» του κλάδου.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΦΑΛΤΣΗ-ΓΕΣΙΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ
ΕκδότηςΣΑΚΚΟΥΛΑΣ
ISBN960-301-383-8
Σελίδες917
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1998
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top