Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΡΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ειδική Τιμή 26,38 € was 32,98 €
SKU
BK111348
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η ΑΚ 479 αποτελεί μιαν εξαιρετικά δυσερμήνευτη διάταξη. Περαιτέρω, η ερμηνευτική διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής της και η μεγάλη απομάκρυνση της νομολογίας από το κείμενο του νόμου συνεπάγονται αποτελέσματα που, καθώς δεν είναι ευχερώς ορατά, κλονίζουν την ασφάλεια των συναλλαγών. Ο συγγραφέας εντοπίζει τα άτοπα αποτελέσματα και τους κινδύνους που ανακαλύπτουν και επιχειρεί την απάλειψή τους ερμηνεύοντας τη διάταξη τελελολογικά και συστηματικά
Η ΑΚ 479 αποτελεί μιαν εξαιρετικά δυσερμήνευτη διάταξη. Περαιτέρω, η ερμηνευτική διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής της και η μεγάλη απομάκρυνση της νομολογίας από το κείμενο του νόμου συνεπάγονται αποτελέσματα που, καθώς δεν είναι ευχερώς ορατά, κλονίζουν την ασφάλεια των συναλλαγών. Ο συγγραφέας εντοπίζει τα άτοπα αποτελέσματα και τους κινδύνους που ανακαλύπτουν και επιχειρεί την απάλειψή τους ερμηνεύοντας τη διάταξη τελελολογικά και συστηματικά. Δηλαδή συσχετίζοντάς την με τις λοιπές διατάξεις που αποσκοπούν στην προληπτική και στην κατασταλτική προστασία των δανειστών (διατάξεις για την εμπράγματη ασφάλεια, την εγγύηση, τη συντηρητική κατάσχεση, τη συγχώνευση εταιριών, τη μεταβολή στο πρόσωπο του εργοδότη, τις ΑΚ 614, 913 κ.ά). Εξετάζονται επίσης και όλα τα συναφή δικονομικά ζητήματα (ιστορική βάση της αγωγής, βάρος αποδείξεως, ενστάσεις του αποκτώντος κ.ά).
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΑΡΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕκδότηςΣΑΚΚΟΥΛΑΣ
ISBN960-301-284-Χ
Σελίδες410
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1997
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top