Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ FACTORING

ΨΥΧΟΜΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Δ.
Ειδική Τιμή 14,07 € was 17,59 €
SKU
BK111533
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Ο Ν. 1905/1990 εισήγαγε στο ελληνικό νομοθετικό στερέωμα την έννοια της "Πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων" στην οποία υπήχθησαν οι ευρύτατα διαδεδομένοι στο εξωτερικό σύγχρονοι θεσμοί του factoring και του forfaiting, οι οποίοι αποτελούν την πλέον αποδοτική πηγή κεφαλαίων κίνησης μιας επιχείρησης. Στα πλαίσια αυτά το παρόν έργο, έχοντας ως κύριο αντικείμενο μελέτης το factoring και ερευνώντας παρεπιπτόντως το forfaiting, παρουσιάζει αναλυτικά αφενός την τεχνική πλευρά και την οικονομική σημασία του θεσμού και αφετέρου τη νομική του διάσταση και απευθύνεται σε κάθε νομικό, τράπεζα και εταιρία factoring, αλλά και σε κάθε επιχείρηση που ενδιαφέρεται να μάθει τι είναι, πώς ασκείται και τι μπορεί να προσδοκά από την εφαρμογή του
Ο Ν. 1905/1990 εισήγαγε στο ελληνικό νομοθετικό στερέωμα την έννοια της "Πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων" στην οποία υπήχθησαν οι ευρύτατα διαδεδομένοι στο εξωτερικό σύγχρονοι θεσμοί του factoring και του forfaiting, οι οποίοι αποτελούν την πλέον αποδοτική πηγή κεφαλαίων κίνησης μιας επιχείρησης. Στα πλαίσια αυτά το παρόν έργο, έχοντας ως κύριο αντικείμενο μελέτης το factoring και ερευνώντας παρεπιπτόντως το forfaiting, παρουσιάζει αναλυτικά αφενός την τεχνική πλευρά και την οικονομική σημασία του θεσμού και αφετέρου τη νομική του διάσταση και απευθύνεται σε κάθε νομικό, τράπεζα και εταιρία factoring, αλλά και σε κάθε επιχείρηση που ενδιαφέρεται να μάθει τι είναι, πώς ασκείται και τι μπορεί να προσδοκά από την εφαρμογή του.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΨΥΧΟΜΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Δ.
ΕκδότηςΣΑΚΚΟΥΛΑΣ
ISBN960-301-273-4
Σελίδες312
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 1996
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top