Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ…ΚΑΤΑΝΤΙΑ

ΜΠΕΛΛΟΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Ειδική Τιμή 5,94 € was 7,43 €
SKU
BK262667
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Παγκοσμίως, όλοι οι λαοί υποφέρουν. Ακόμα και τα μέλη-κράτη του G8 και του G20, των κατά τεκμήριο πλουσιότερων Χωρών της Γης, έχουν πολίτες φτωχούς με χιλιάδες προβλήματα και ανασφάλειες. Βρισκόμαστε σε μία παγκόσμια κατάντια και πρέπει κάτι να κάνουμε. Πρώτα από όλα πρέπει να βρούμε ποια είναι η αιτία αυτής της κατάντιας ή, τουλάχιστον, ποια είναι η κυρίαρχη αιτία. Άμα την βρούμε, θα αρχίσουν οι προσπάθειες για εξεύρεση λύσεων και μεταξύ των πολλών, έστω ουτοπικών, έστω λανθασμένων, κάποια στιγμή θα βρεθεί η καλλίτερη λύση και θα αποδράσουμε από την κατάντια στην οποία έχουμε περιέλθει
Παγκοσμίως, όλοι οι λαοί υποφέρουν. Ακόμα και τα μέλη-κράτη του G8 και του G20, των κατά τεκμήριο πλουσιότερων Χωρών της Γης, έχουν πολίτες φτωχούς με χιλιάδες προβλήματα και ανασφάλειες. Βρισκόμαστε σε μία παγκόσμια κατάντια και πρέπει κάτι να κάνουμε. Πρώτα από όλα πρέπει να βρούμε ποια είναι η αιτία αυτής της κατάντιας ή, τουλάχιστον, ποια είναι η κυρίαρχη αιτία. Άμα την βρούμε, θα αρχίσουν οι προσπάθειες για εξεύρεση λύσεων και μεταξύ των πολλών, έστω ουτοπικών, έστω λανθασμένων, κάποια στιγμή θα βρεθεί η καλλίτερη λύση και θα αποδράσουμε από την κατάντια στην οποία έχουμε περιέλθει. Ούτως ή άλλως, την λύση πρέπει να την βρούμε εμείς. ΕΜΕΙΣ. Ας μην επιτρέψουμε να μας δείχνουν το ίδιο έργο ξανά και ξανά.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΠΕΛΛΟΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕκδότηςΔΡΟΜΩΝ
Barcode9789606941269
ISBN978-960-694-126-9
Σελίδες61
Ημερομηνία κυκλοφορίας14 Ιουν 2012
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top